Πολιτισμος

Οι Måneskin παντρεύτηκαν in a Rush

Οι νικητές της Eurovision 2021 το έκαναν και πάλι το θαύμα τους

62224-137655.jpg
Newsroom
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Maneskin σε συναυλία στην Ελβετία
Οι Maneskin σε συναυλία στην Ελβετία © EPA/VALENTIN FLAURAUD

Måneskin - Ο «γάμος» στη Ρώμη και το νέο άλμπουμ «Rush» - Οι νικητές της Eurovision 2021 «παντρεύτηκαν» και στα social έγινε χαμός

Οι Måneskin έγιναν για πολλοστή φορά viral. Οι νικητές της Eurovision 2021 επέλεξαν έναν μοναδικό και ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο «Rush».

Έχουν εδώ και καιρό το δικό τους φανατικό κοινό, το οποίο διευρύνεται συνεχώς καθώς ο τραγουδιστής Damiano David, η Victoria De Angelis (μπάσο), ο Thomas Raggi (κιθάρα) και ο ντράμερ Ethan Torchio δεν σταματούν να εξερευνούν (και να διευρύνουν) τα όρια του glam rock, κλείνοντας το μάτι στο punk και βάζοντας μπόλικες πινελιές funk στη μουσική τους.

Αυτήν τη φορά οι Måneskin επέλεξαν έναν «γάμο» με μπόλικο στιλ και glamour και μια μικρή αναφορά στην ελληνική μυθολογία.

Όλα εκτυλίχθηκαν στη Ρώμη, το βράδυ της Πέμπτης (19/1). «Ιερέας» - «Τελετάρχης», ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη νίκη τους στη Eurovision 2021, και με τις μετοχές τους στο διεθνές μουσικό χρηματιστήριο, οι Måneskin συνεργάστηκαν με την Gucci σε εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια.

Ο «γάμος» των Måneskin στη Ρώμη

Όπως φαίνεται σε εικόνες και βίντεο που κατέκλυσαν τα social media, οι Måneskin «παντρεύτηκαν» μεταξύ τους. Ο «γάμος» τελέστηκε στο Palazzo Brancaccio.

«Γαμπροί» (Βικτόρια και Ίθαν) και «νύφες» (Νταμιάνο και Τόμας) έφθασαν με λευκές κάντιλακ.

Στη «γαμήλια τελετή», ο Alessandro Michele τους ρώτησε: «Θέλετε να παντρευτείτε υποσχόμενοι να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για πάντα, στη χαρά και στον πόνο, στην αγάπη και στην τιμή κάθε μέρα της ζωής σας;» η ατάκα του πρώην δημιουργικού διευθυντή της Gucci.

O Alessandro Michele έκανε και μια αναφορά στον Απόλλωνα, τον ολύμπιο θεό της μουσικής στην Αρχαία Ελλάδα, καλώντας τον να επιβεβαιώσει την «ένωση» μεταξύ των Måneskin, οι οποίοι φρόντισαν να ανταλλάξουν μεταξύ τους και ένα φιλί. Ο «γάμος» στη Ρώμη για το νέο άλμπουμ «Rush» είχε και γαμήλια τούρτα, όπως και συναυλία με τα νέα κομμάτια.

Måneskin got married in a RUSH! | Spotify

Λίγες ώρες πριν από τον «γάμο» των Måneskin στη Ρώμη ο Τόμας, λειτουργώντας ως προπομπός της γαμήλιας τελετής, έπαιξε στην κιθάρα του ένα γαμήλιο εμβατήριο. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, βρισκόταν πάνω σε ταράτσα με φόντο τη Ρώμη, πυροδοτώντας πλήθος συζητήσεων στα social media σχετικά με το «τι ετοιμάζουν οι Måneskin».

Το παρών στον «γάμο» των Måneskin για το νέο τους άλμπουμ «Rush» έδωσαν μεταξύ άλλων διασημότητες από τον χώρο του θέαματος και του αθλητισμού όπως οι σκηνοθέτες Baz Luhrmann και Paolo Sorrentino, ο ράπερ Machine Gun Kelly, η τραγουδίστρια Elisa και οι ποδοσφαιριστές Paulo Dybala και Lorenzo Pellegrini.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο 2022 κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards ο τραγουδιστής των Maneskin είχε λογοκριθεί στον αέρα για τις ενδυματολογικές του επιλογές – κίνηση που προκάλεσε «τσουνάμι» αντιδράσεων στα social media.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ