Πολιτισμος

Η Katy Perry πετούσε κομμάτια πίτσας σε θαμώνες club στο Las Vegas

Το viral βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Katy Perry πετάει πίτσες στο κοινό της και κάνει έξαλλο το Twitter
Katy Perry © EPA Pool

Katy Perry: Αντιδράσεις για βίντεο που πετούσε πίτσες σε κλαμπ. 

Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Vegas για την «Play» concert residency της ίδιας, η οποία και ξεκίνησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι και τον Οκτώβριο στο Resorts World Theatre.

Στο clip 12 δευτερολέπτων που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Perry φαίνεται να βρίσκεται στο Zouk nightclub της πόλης και να εκσφενδονίζει κομμάτια πίτσας στους θαμώνες του που χορεύουν μπροστά από τη σκηνή στην οποία και η ίδια βρίσκεται πίσω από τα decks.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια στο Twitter, καθώς πολλά από τα κομμάτια που πετούσε κατέληγαν στο πάτωμα.

Χιλιάδες χτήστες σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση της τραγουδίστριας, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται καθόλου το περιβάλλον και τους ανθρώπους που πεθαίνουν από την πείνα σε όλο τον κόσμο.

«Το να πετάς φαγητό δεν είναι cool», λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τονίζει πως «αυτό είναι πολύ λυπηρό». «Είναι τρελή», «απολύτως ανεύθυνο», σημειώνουν άλλοι. Πολλοί βέβαια ήταν και εκείνοι που δεν εστίασαν στην σπατάλη φαγητού και σχολίασαν χιουμοριστικά το συγκεκριμένο γεγονός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ