Πολιτισμος

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Ο καινούργιος κόσμος

Ο Μάκης Προβατάς συντονίζει τη συζήτηση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Ο καινούργιος κόσμος - Συζήτηση στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Ανοιχτή συζήτηση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση: «Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Ο καινούργιος κόσμος», τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανοίγει τη συζήτηση για τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή μας η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ο Μάκης Προβατάς συντονίζει την πρώτη, από σειρά συζητήσεων που θα ακολουθήσουν, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 18:45, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Ομιλητές:

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον ιστορικό του μέλλοντος για να αντιληφθούμε ότι μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο κόσμος μας πλέον χωρίζεται σε αυτόν «πριν τις 24 Φεβρουαρίου» και σε αυτόν «μετά τις 24 Φεβρουαρίου»…

Η τομή αυτή γίνεται κάθε μέρα πιο οδυνηρή και επικίνδυνη για την ευτυχία, την υγεία και τη ζωή σχεδόν καθενός από τα οκτώ δισεκατομμύρια κατοίκους του πλανήτη. Φυσικά αφορά και τους Έλληνες. Στις επιπτώσεις αυτές, σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο, θα αναφερθούν οι προσκεκλημένοι ομιλητές.

Για όσους δεν δύνανται να παρευρεθούν διά ζώσης, η εκδήλωση μεταδίδεται και με live streaming από τη σελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Καινούργιος Κόσμος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ