Πολιτικη & Οικονομια

Απόστολος Κακλαμάνης: Ποντίκια που έψαχναν τυρί όσοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ

O μακροβιότερος πρόεδρος της ελληνικής βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
[352979] 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Επίθεση προς όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Σφοδρή επίθεση προς τα στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ για άλλα κόμματα, εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος το ιστορικό στέλεχος και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος ουσιαστικά σε όσους βρήκαν πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2012 υπογράμμισε πως «ηρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του».

Στη συνέχεια θέλοντας να εξήγησε τους λόγους που συνέβη αυτό έκανε σύγκριση με   «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας. «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» .

Ο Απόστολος Κακλαμάνης ηταν βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ από το 1974 μέχρι το 2015. Ήταν υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις της περιόδου 1981-1989, ενώ από το 1993 έως το 2004 ήταν Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο μακροβιότερος στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ