Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Καμάλα Χάρις

Σήμερα το απόγευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης Καμάλα Χάρις
Κυριάκος Μητσοτάκης © ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα, 19 Φεβρουαρίου, στο Μόναχο με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να δει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, σε μία κίνηση που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσιγκτον.

Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης είναι εν αναμονή και της οριστικοποίησης της μετάβασής του στον Λευκό Οίκο, μάλλον προς τον Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι η Καμάλα Χάρις δεν είναι άγνωστη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής των Παρισίων για τη Λιβύη τον περασμένο Νοέμβριο. 

Παράλληλα η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ διατηρεί στενές σχέσεις με την ελληνική ομογένεια, ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, και είναι γνωστή η στενή της σχέση με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Ελένη Κουναλάκη.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Καμάλα Χάρις: Η ανακοίνωση του Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) με την Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Kamala Harris, στο Μόναχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μητσοτάκης και η κυρία Χάρις θα συζητήσουν για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς και τις περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ