Πολιτικη & Οικονομια

Κούλογλου: Με τις προτάσεις Πολάκη θα βγούμε εκτός ΕΕ

Μετά τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού για κρατικοποιήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Κούλογλου © EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Στέλιος Κούλογλου © EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Για μη σοβαρές προτάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη που απαιτούν έξοδο από την ΕΕ μιλά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Με δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για κατάθεση μη σοβαρών προτάσεων που θα απαιτούσαν έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες έχουν διασταυρώσει και στο παρελθόν τα «πολιτικά τους ξήφη». 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98, ο κ. Κούλογλου αντέδρασε στις ιδέες Πολάκη. «Δεν περνάει η κρατικοποίηση αυτή τη στιγμή ιδιωτικής τράπεζας στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή θα πρέπει να φύγεις και από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Επομένως δεν είναι σοβαρές προτάσεις αυτές και το ίδιο ισχύει και με τη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά. 

Προχωρώντας σε μια ανοικτή κριτική της ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου, ο κ. Κούλογλου σχολίασε ότι «το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης. Είναι ότι δεν έχουν γίνει επαρκείς επεξεργασίες για πραγματικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».

Κληθείς, ακόμη, να σχολιάσει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σαφώς διευκρινίσει τι καλά έκανε την προηγούμενη φορά, τι δεν έκανε καλά γιατί δημιουργήθηκε το αντισύριζα μέτωπο, τι αυτοκριτική πρέπει να κάνει και πώς θα κυβερνήσει στο μέλλον και με ποιους ανθρώπους». «Και από τη στιγμή που δεν έχει διευκρινίσει αυτά τα πράγματα, γι αυτό βλέπετε με μια τόσο ανίκανη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να γίνουν το πρώτο εξάμηνο!», κατέληξε.

Η κόντρα Πολάκη- Κούλογλου κρατάει καιρό

Προ μηνών, ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο κανάλι Action24, είχε πει: «ο κύριος Πολάκης είναι καλός, αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία… των άλλων κομμάτων». Αφορμή είχε σταθεί η προτροπή του πρώην Υπουργού να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει χαρακτηριστικά «αν θυμάστε τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ –κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο– πέρασε τον Μεϊμαράκη. Και αυτό επειδή του επιτέθηκε ο κύριος Πολάκης πριν από τις ευρωεκλογές και του έδωσε 700.000 σταυρούς».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ