Πολιτικη & Οικονομια

Ο Άκης Σκέρτσος είναι θετικός στον κορωνοϊό - Η ανάρτησή του

«Το εμβόλιο σώζει» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άκης Σκέρτσος, υπουργός Επικρατείας, έχει κορωνοϊό
Ο Άκης Σκέρτσος, υπουργός Επικρατείας, έχει κορωνοϊό © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Άκης Σκέρτσος έχει κορωνοϊό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας με ανάρτησή του στο Facebook. Μπαίνει σε καραντίνα.

Ο Άκης Σκέρτσος έχει κορωνοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας με ανάρτησή του στο Facebook.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει προκληθεί αναστάτωση και ήδη έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση επαφών που είχε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Tα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άκης Σκέρτσος. Και προσθέτει ότι μπαίνει σε απομόνωση και θα εργάζεται από το σπίτι για τις επόμενες ημέρες. «Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό» καταλήγει στο μήνυμά του, με το οποίο γνωστοποιεί ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Με κορωνοϊό ο Άκης Σκέρτσος - Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας.

» Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει.

» Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας στο Facebook.

Η είδηση ότι ο Άκης Σκέρτσος είναι θετικός στην Covid-19 έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας έχει κορωνοϊό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ