Ελλαδα

Click away: Τι ισχύει για ανεμβολίαστους - Τι είπε ο Γεωργιάδης

Αναλυτικά τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Click Away
Click Away © EUROKINISSI

Το click away βγαίνει από το «συρτάρι» για τους ανεμβολίαστους - Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε διευκρινίσεις για το πώς μπορούν να κάνουν ψώνια οι ανεμβολίαστοι από το Σάββατο, επαναφέροντας το μέτρο του click away στο τραπέζι.

«Δεν απαγορεύεται το click away», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Έτσι, λοιπόν, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί θα μπορεί να κάνει κανονικά τα ψώνια του, χωρίς να εισέρχεται σε κάποιο κατάστημα και χωρίς να υποβληθεί σε rapid test.

«Εάν δεν υπάρχει είσοδος στο κατάστημα, μπορείς να το παραλάβεις (σ.σ. το προϊόν) στην είσοδο. Εάν κάποιος πελάτης δεν θέλει να κάνει ούτε rapid test, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία χωρίς να μπει στο κατάστημα» είπε ο υπουργός και επέμεινε πως το click away δεν είναι καταργηθεί ποτέ και «μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες».

Καταλήγοντας, ζήτησε για ακόμα μία φορά από τον κόσμο να εμβολιαστεί. «Δεν είναι αστεία τα πράματα, κόσμος πεθαίνει και κόσμος ταλαιπωρείται. Αλλά, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ