Πολιτικη & Οικονομια

ΚΙΝΑΛ: Δεν έθεσε θέμα απόσυρσης υποψηφιοτήτων ο Παπανδρέου

«Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεν έθεσε θέμα απόσυρσης» υποψηφιοτήτων ο Γ. Παπανδρέου
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΑΛ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα απόσυρσης υποψηφιοτήτων ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ.

Το πώς θα πορευτεί το Κίνημα Αλλαγής και η προοδευτική παράταξη στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα επικεντρώθηκε η συζήτηση στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους. Η συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική. «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε:

«Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος ξεκαθάρισε χθες ότι δεν κάνει «πίσω»

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε ήδη με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τον Χάρη Καστανίδη και τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Αυτή τη στιγμή οι επιδιώξεις του πρώην πρωθυπουργού δεν είναι ξεκάθαρες, πέραν της πρωτοβουλίας που ανέλαβε να συναντηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία. Από την Παρασκευή, πληροφορίες κάνουν λόγο για πιέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής να κατέβει υποψήφιος και ειδικά μετά τις εξελίξεις με τις νέες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Υποστηρικτές του αναφερόμενοι στις εσωκομματικές εκλογές κάνουν λόγο για μια διαδικασία που κινδυνεύει να αμαυρωθεί και να γίνει στόχος περιπαικτικών σχολίων λόγω των πολλών υποψηφίων. 

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ