- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μπάιντεν στις 25 Μαρτίου
Στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ
Στις 25 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζο Μπάιντεν.
Τηλεφωνική επικοινωνία στις 25 Μαρτίου θα έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακόμη δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά ανήμερα της εθνικής επετείου θα μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης των ηγετών της ΕΕ, στην οποία θα συμμετάσχει ο Αμερικανός πρόεδρος, για πρώτη φορά μετά την περίοδο Μπους.
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο «Αϊζενχάουερ»
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ» στη Βάση της Σούδας. «Σκεφτόμαστε αυτούς τους δεσμούς που μας ενώνουν με τις ΗΠΑ» καθώς «εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Επισκέφτηκα το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ USS Dwight D. Eisenhower στη βάση της Σούδας. H στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και καθώς η χώρα μας ενισχύει και επενδύει στην αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεών της, αυτό αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία.
»Αυτή την εβδομάδα, καθώς εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, σκεφτόμαστε τους δεσμούς που μας ενώνουν με τις ΗΠΑ. Δεσμοί οι οποίοι δεν είναι μόνο κοινωνικοί, πολιτικοί, οικονομικοί, είναι πρωτίστως δεσμοί αξιακοί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.