- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ηλίας Ψινάκης: Προθεσμία ως 8 Σεπτεμβρίου για την απολογία του
Για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.
Ως τις 8 Σεπτεμβρίου έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης για την απολογία του για την υπόθεση της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Ο κ. Ψινάκης ήταν ο πρώτος από τους 20 κατηγορούμενους της υπόθεσης που κλήθηκε σε απολογία.
Ο κ. Ψινάκης προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο με τους συνηγόρους του, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή, και ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό εύλογο χρόνο ώστε να ενημερωθεί για την ογκώδη δικογραφία και να προετοιμάσει τους ισχυρισμούς του έναντι του κατηγορητηρίου που αφορά -και για τους 20 κατηγορούμενους- αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.
Αποχωρώντας από τα δικαστήρια, σε δήλωσή του, ο κ. Ψινάκης ανέφερε πως για «την τεράστια αυτή τραγωδία, που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο, πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».
Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα ρωτήθηκε εάν ο ίδιος πιστεύει πως δεν έκανε κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει και απάντησε πως για αυτό θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.