Πόθεν Έσχες: 8 ακίνητα αγόρασε ο Παπαδημούλης
Τι δηλώνει για ακίνητη περιουσία και εισοδήματα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την αγορά οκτώ νέων ακινήτων δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Στη δημοσιότητα δόθηκε το «πόθεν έσχες» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, όπως και άλλων 1.071 πολιτικών προσώπων.
Σε αυτό, ο ευρωβουλευτής δηλώνει πως το 2018 προχώρησε στην αγορά 8 νέων διαμερισμάτων, αλλά και πως έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους 834.346,47ευρώ.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης είναι δικαιούχος και συνδικαιούχος με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με καταθέσεις 834.346,47ευρώ. Ο μεγαλύτερος εξ αυτών είναι κοινός προθεσμιακός λογαριασμός με τη σύζυγό του, ύψους 509.487,75ευρώ.
Επιπλέον των ποσών των ανωτέρω λογαριασμών, η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδικαιούχος μαζί με τον αδερφό της σε προθεσμιακό τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της με υπόλοιπο 354.251,39ευρώ. Στην προηγούμενη δήλωση περιουσιακής κατάστασης οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Παπαδημούλη ήταν της τάξης του 1.094.550,12 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2019 (χρήση 2018) τα προσωπικά εισοδήματά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθαν σε 257.245,21ευρώ και της συζύγου του σε 30.804,13ευρώ.
Στο μεταξύ, αναδιάταξη του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του κ. Παπαδημούλη καταγράφεται στο πόθεν έσχες του καθώς προχώρησε στην εκποίηση επενδυτικών τίτλων με τη αξία πώλησής τους να ανέρχεται στα 365.858,61ευρώ. Υστερα από αυτή την εξέλιξη η αξία αποτίμησης των 21 τίτλων μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων, που διέθετε στο τέλος του συγκεκριμένου οικονομικού έτος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτανε τα 593.916,89ευρώ.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι την ίδια χρονιά μάκρυνε και ο κατάλογος των ακινήτων, που διαθέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναγράφεται στη δήλωσή του, ο κ. Παπαδημούλης αγόρασε 6 διαμερίσματα καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 239.500ευρώ. Πρόκειται για διαμερίσματα στην Αθήνα (70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ, 92τμ). Παράλληλα, αγόρασε άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα εμβαδού 143,12τμ και 196,80τμ αντίστοιχα έναντι του συνολικού ποσού των 121.500ευρώ, τα οποία και μεταβίβασε ως γονική παροχή την ίδια χρονιά στα 2 παιδιά του.
Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάστε αναλυτικά το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Παπαδημούλη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.