- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πόθεν Έσχες: 8 ακίνητα αγόρασε ο Παπαδημούλης
Τι δηλώνει για ακίνητη περιουσία και εισοδήματα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την αγορά οκτώ νέων ακινήτων δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Στη δημοσιότητα δόθηκε το «πόθεν έσχες» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, όπως και άλλων 1.071 πολιτικών προσώπων.
Σε αυτό, ο ευρωβουλευτής δηλώνει πως το 2018 προχώρησε στην αγορά 8 νέων διαμερισμάτων, αλλά και πως έχει συνολικές τραπεζικές καταθέσεις, ύψους 834.346,47ευρώ.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδημούλης είναι δικαιούχος και συνδικαιούχος με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με καταθέσεις 834.346,47ευρώ. Ο μεγαλύτερος εξ αυτών είναι κοινός προθεσμιακός λογαριασμός με τη σύζυγό του, ύψους 509.487,75ευρώ.
Επιπλέον των ποσών των ανωτέρω λογαριασμών, η σύζυγος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδικαιούχος μαζί με τον αδερφό της σε προθεσμιακό τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της με υπόλοιπο 354.251,39ευρώ. Στην προηγούμενη δήλωση περιουσιακής κατάστασης οι τραπεζικές καταθέσεις του κ. Παπαδημούλη ήταν της τάξης του 1.094.550,12 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2019 (χρήση 2018) τα προσωπικά εισοδήματά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανήλθαν σε 257.245,21ευρώ και της συζύγου του σε 30.804,13ευρώ.
Στο μεταξύ, αναδιάταξη του επενδυτικού χαρτοφυλακίου του κ. Παπαδημούλη καταγράφεται στο πόθεν έσχες του καθώς προχώρησε στην εκποίηση επενδυτικών τίτλων με τη αξία πώλησής τους να ανέρχεται στα 365.858,61ευρώ. Υστερα από αυτή την εξέλιξη η αξία αποτίμησης των 21 τίτλων μετοχών και αμοιβαίων κεφαλαίων, που διέθετε στο τέλος του συγκεκριμένου οικονομικού έτος το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτανε τα 593.916,89ευρώ.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι την ίδια χρονιά μάκρυνε και ο κατάλογος των ακινήτων, που διαθέτει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναγράφεται στη δήλωσή του, ο κ. Παπαδημούλης αγόρασε 6 διαμερίσματα καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 239.500ευρώ. Πρόκειται για διαμερίσματα στην Αθήνα (70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ, 92τμ). Παράλληλα, αγόρασε άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα εμβαδού 143,12τμ και 196,80τμ αντίστοιχα έναντι του συνολικού ποσού των 121.500ευρώ, τα οποία και μεταβίβασε ως γονική παροχή την ίδια χρονιά στα 2 παιδιά του.
Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάστε αναλυτικά το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Παπαδημούλη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
«Κανένας καλύτερος από Μητσοτάκη» λέει το 54% των πολιτών
Η επαναλειτουργία του αγωγού Vardax ενισχύει τον ενεργειακό ρόλο της Θεσσαλονίκης στα Βαλκάνια
Από τους 14.000 πριν μερικά χρόνια περνάμε στους 19.000 το 2026, τόνισε ο υπουργός
Η βασική διαφορά είναι το μέγεθος και ο τρόπος κατασκευής
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ερευνητές αναζητούν λύσεις για την παραπληροφόρηση – Νέες προκλήσεις
Η ΝΔ στο 34,1% στην εκτίμηση αποτελέσματος, με υψηλή κυβερνητική στήριξη στην άμυνα και χαμηλή δυναμική για νέα κόμματα
Το πρώτο αναβαθμισμένο αεροσκάφος αναμένεται να παραληφθεί εντός του 2027
Ισχυρά δημόσια οικονομικά και ανάπτυξη, η Ελλάδα κινδυνεύει από ενέργεια και γεωπολιτική αστάθεια
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.