- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Μπλε» οι 6 Περιφέρειες της Ελλάδας
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Singular Logic
Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται νικήτρια και στις 6 από τις 7 Περιφέρειες που κρίνονταν σήμερα Κυριακή στις κάλπες.
Νίκη των επίσημων υποψηφιοτήτων της ΝΔ στις έξι από τις επτά περιφέρειες δείχνουν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών, ενώ σε μία περιφέρεια ο «αντάρτης» επικρατεί της επίσημης «γαλάζιας» υποψηφιότητας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη φέρεται να επικρατεί ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος με 51,54%, ενώ ο Χριστόδουλος Τοψίδης (ανεξάρτητος προερχόμενος από τη ΝΔ) λαμβάνει ποσοστό 48,46% (ενσωμάτωση 41,38%).
Στη Δυτική Ελλάδα επικρατεί ο Νεκτάριος Φαρμάκης με 55,77%, έναντι του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα (ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος λαμβάνει 44,23% (ενσωμάτωση 39,32%).
Στα Ιόνια Νησιά η Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, η οποία λαμβάνει το 59,35% των ψήφων θα διαδεχτεί στην περιφέρεια τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο (ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος έχει την προτίμηση του 40,65% των ψηφοφόρων (ενσωμάτωση 36,85%).
Στη Στερεά Ελλάδα προηγείται ο Φάνης Σπανός με 51,61% έναντι του Απόστολου Γκλέτσου (ανεξάρτητος), ο οποίος λαμβάνει το 48,39% (ενσωμάτωση 45,75%).
Στην Πελοπόννησο ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επικρατεί με ποσοστό 53,44%, θα διαδεχτεί τον Πέτρο Τατούλη (ανεξάρτητος), που προτιμήθηκε από το 46,56% των ψηφοφόρων.
Τέλος, στο Βόρειο Αιγαίο ο Κώστας Μουτζούρης, που είναι ανεξάρτητος προερχόμενος από τη ΝΔ επικρατεί με 55,10% της νυν περιφερειάρχη, Χριστιάνας Καλογήρου (ΝΔ), η οποία λαμβάνει το 44,90% (ενσωμάτωση 49,34%).
Μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει πως στόχος του κόμματος είναι να επικρατήσει και στις 7 περιφέρειες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Αντιδράσεις παραγωγών και αγροτών
Τι ισχύει με τους πολύτεκνους και το συνολικό ποσό που θα πάρουν
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μίλησε για την παιδική και ενήλικη παχυσαρκία στη χώρα και την προσωπική της εμπειρία
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ την επόμενη εβδομάδα
H αναφορά στο ουκρανικό drone που έφτασε στη Λευκάδα
Η ανακοίνωση του Παρατηρητήριου fake news της Νέας Δημοκρατίας
Yποστηρίζοντας ότι την ίδια ώρα όφειλε να παραστεί σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου o πρωθυπουργός
Πώς αιτιολόγησε την απόφαση του
«Σε λίγα χρόνια η κατάσταση στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης
Οι λόγοι που επικαλούνται
«Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας», δηλώνει η υφυπουργός, Άννα Ευθυμίου
Στόχος η έναρξη λειτουργίας της εντός Ιουλίου
Αναδεικνύονται οι βασικές παθογένειες που παρουσιάζει η χώρα σε ζητήματα κράτος δικαίου
Στο μέτωπο των πυρκαγιών, οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολοι
Επίτροπος Μινζάτου: «Παράδειγμα για την Ευρώπη η ελληνική συμφωνία»
«Οι νέοι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη αισθάνονται ότι απειλούνται από την τεχνητή νοημοσύνη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.