- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πολάκης για Κυμπουρόπουλο: «Έκανα πολιτική κριτική»
Κατηγόρησε τη ΝΔ για διαστρέβλωση των λόγων του
Ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «πολιτική» την κριτική που άσκησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Έκανα πολιτική κριτική» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το περιστύλιο τη Βουλής όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία, αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών», σχολίασε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε ότι το ερώτημα που προκύπτει είναι αν τα θετικά μέτρα (μόρια, επιδόματα, ειδικές διαδικασίες για πρόσληψη) τα θεωρούν χάρες, και θέλουν να τα καταργήσουν, ή την ουσία της κοινωνικής πολιτικής που συμβάλλει στην άρση των διακρίσεων για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.
«Ορθώς κάνει ο κ. Κυμπουρόπουλος και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο, το ερώτημα είναι αν τα μέτρα αυτά τα θεωρούν χαρές και θέλουν να τα καταργήσουν» επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός και κατηγόρησε εκ νέου τη ΝΔ για διαστρέβλωση των λόγων του και προσπάθεια αλλαγής της πολιτικής ατζέντας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η διαδικασία και τα πρόστιμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.