Πολιτικη & Οικονομια

Προεκλογικό σποτ Καμμένου με τον… thanassis

Το κανίς που εκτελεί παραγγέλματα στα γερμανικά και αφήνει αιχμές για Τσίπρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος
Πάνος Καμμένος/©INTIMENEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι ΑΝΕΛ παρουσίασαν το προεκλογικό σποτ για τις Ευρωεκλογές. Χωρίς τρένα και μικρό Αλέξη, αλλά με ένα κανίς και κωλοτούμπες

Δόθηκε στη δημοσιότητα το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο και έναν σκύλο εξπέρ στις κωλοτούμπες.

Το όνομα του σκύλου του είναι thanassis και εκτελεί άψογα τα παραγγέλματα στα γερμανικά: Από... κωλοτούμπες μέχρι να τρώει ψίχουλα αλλά και να μεταφέρει στο αφεντικό του χρήματα σε δεσμίδες.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ το μεσημέρι στο Ζάππειο με το μαύρο κανίς που πρωταγωνίστησε στο σποτ. «Εμείς υπακούμε μόνο σε μια φωνή, την φωνή των Ελλήνων» το μήνυμα του σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 TV Spot

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY