- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για Novartis: Δικαιωνόμαστε για τον εφιάλτη που ζήσαμε
«Η εισαγγελία Διαφθοράς έκρινε ότι οι μάρτυρες έλεγαν ψέματα»
Δικαιωμένος εμφανίστηκε από την εξέλιξη στην υπόθεση Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας στάθηκε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τους τέσσερις από τους 10 πολιτικούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και εξήγησε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη καθώς η εισαγγελία Διαφθοράς έκρινε ότι οι μάρτυρες έλεγαν ψέματα.
«Είναι δυνατόν ένας μάρτυρας να είναι ψεύτης για τον Πικραμμένο και αληθινός για τον Γεωργιάδη;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «αν είχαν βρει κάτι σοβαρό θα ήμασταν υπό δίωξη και όχι ακόμα υπό έρευνα»
Σχολιάζοντας το αίτημα της Εισαγγελίας που απεστάλη στη Βουλή για να δοθεί άδεια, προκειμένου να εξετασθεί ως ύποπτος για αδίκημα δωροδοκίας ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, σημείωσε ότι είναι αθώος, καθώς, όπως υποστήριξε, ως διάδοχός του στο υπουργείο Υγείας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η πολιτική που ακολούθησε έριξε τη φαρμακευτική δαπάνη και έβλαψε τις φαρμακοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων και τη Novartis.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τη Novartis και εξέφρασε την ελπίδα οι τέσσερις που απαλλάχθηκαν να μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις στα αστικά δικαστήρια για τη σπίλωση που υπέστησαν 1,5 χρόνο τώρα.
Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις κατά των Μέσων που αναπαρήγαγαν την είδηση ότι βρέθηκαν χρήματα προερχόμενα από τη Novartis σε λογαριασμό του.
Πηγή: ΣΚΑΪ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.