- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαξίμου για υπόθεση Ν. Γεωργιάδη: Στραβά μάτια από τον Μητσοτάκη
«Έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό» αναφέρουν στην ανακοίνωση
«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο δίνουν συνέχεια αλλά επιμένουν να καλύπτουν προκλητικά τον Νίκο Γεωργιάδη, ακόμη και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για το ειδεχθές έγκλημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων επί πληρωμή» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.
Και προσθέτουν: «Αντί να αποδοκιμάσουν τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη και να τον απομακρύνουν, έχουν το θράσος να μιλούν για πολιτικό κανιβαλισμό και προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, ξεχνώντας ότι είναι η ίδια η ΝΔ που φρόντισε να της προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά, μέσα από την ένορκη στήριξη του κ. Γεωργιάδη από στελέχη της καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης».
«Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Μητσοτάκη, που προέτρεπε τον κ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την απολογία του ίδιου να "καθίσει δύο τρεις μήνες" και να παραμείνει στο παρασκήνιο "κανονικά" στη θέση του, όπως και έγινε. Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης, όταν πρόκειται για τους φίλους του, μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια μέχρι και γι' αυτό το έγκλημα. Και να ζητάει φυσικά από τα φιλικά του Μέσα να αποσιωπήσουν την είδηση» σχολιάζουν επίσης οι ίδιες πηγές και συμπληρώνουν: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης συμμερίζεται την άποψη του γραμματέα της ΝΔ και άλλων στελεχών του που κάνουν λόγο για "σκευωρία";».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
H απάντηση του πρώην ευρωβουλευτή
«Αυτή την αλλαγή μπορεί να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος
Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη ψηφιακή εφαρμογή δεν αποτελεί εργαλείο ιατρικής διάγνωσης
Τα ποσά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά εντός της ημέρας στους λογαριασμούς IBAN των δικαιούχων
Στο ΙΤΕ ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του Εθνικού Προγράμματος Μικροδορυφόρων
H ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Απόψε μεγάλης κλίμακας επίγειος ψεκασμός σε έκταση περίπου 10.000 στρεμμάτων στην Αν. Αττική
Με αφορμή το ζήτημα της αντιπροεδρίας της Βουλής
Το ποσό που διαθέτει πλέον το κράτος για τις άγονες γραμμές ανέρχεται στα 168 εκατ. ευρώ ετησίως
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα myΘέρμανση
Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υποχρεωτική ασφάλιση, με βασικό φορέα τον E-EΦKA και το ΤΕΚΑ
Για δύο μέτρα και δύο σταθμά κατηγορεί τη Χαριλάου Τρικούπη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Άκουσα έναν νεαρό να λέει "ποιο Μετρό; Φέρτε μου πίσω τον Ντέλια"», τόνισε ο πρωθυπουργός
«Αν εμείς έχουμε μεγάλες αυξήσεις λόγω καρτέλ, τότε πχ στην Γερμανία ή στην Δανία τί έχουν; Τον Εσκομπαρ;»
Καμπανάκι από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για ασφαλιστικό σύστημα δύο ταχυτήτων
Τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την πόλη
«Είναι λογικό η ΝΔ να μην στηρίξει μια τέτοια πρόταση»
Το σχέδιο θα στηρίξει 460.000 ευάλωτα νοικοκυριά, μειώνοντας την εξάρτησή τους από τα ορυκτά καύσιμα
«Το έργο ενώνει τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια με την Αθήνα», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.