- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πολάκης προς απολυμένο του ΚΕΕΛΠΝΟ: «Σκάσε τσ#γλ@νι, πες τι κλέψατε»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «βοθροκάναλα» που δίνουν βήμα
Σε μια πεζοδρομιακού τύπου επίθεση προχώρησε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Ο κ. Πολάκης χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «σκάσε» και «τσ#γλ@νι», απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή, ενός εκ των απολυθέντων υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και πρώην προέδρου του σωματείου των εργαζομένων.
«Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και τον γαμπρό σου μπας και γλιτώσεις τα ισόβια» τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, καλώντας τον να φέρει χρήματα πίσω.
Το μήνυμα Πολάκη στο Facebook:
Σε ανακοίνωσή του τον περασμένο Αύγουστο, το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πολάκη «συκοφάντη πολιτικό» και «κομισάριο» που «θα εξορίζει στα γκούλαγκ τους πολιτικούς του αντιπάλους», στον απόηχο της απόλυσης τόσο του κ. Πουλή όσο και τριών ακόμη υπαλλήλων. Ο κ. Πουλής είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό, επισημαίνοντας ότι υπήρξε απόπειρα απόκρυψης και συγκάλυψης σχετικά με τον αριθμό των νεκρών στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
Από τη μεριά του ο κ. Πολάκης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Πουλή «πρόεδρο των απολυμένων», προσθέτοντας: «Ο εν λόγω "συνδικαλιστής" έχει ήδη απολυθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ως εκ τούτου δεν δύναται να εκπροσωπεί δημόσια καμία δράση του Φορέα και κανέναν από τους σημερινούς εργαζόμενους... Δεν απολύθηκε από έναν δημόσιο οργανισμό για τη συνδικαλιστική του δράση, αλλά σαφώς επειδή εμπλέκεται και διώκεται επίσημα από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά κακουργήματα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.