• 30
  • 14
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Κάθε φορά που κάνουμε σεξ το πράγμα γίνεται όλο και πιο βίαιο

Mου αρέσει γενικώς, εδώ όμως κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε ξέρω γω. Πώς να τον κάνω να μαλακώσει λίγο;
41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 745
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μυρτώ μου, ήμουν πάντα υπέρ του άγριου σεξ αλλά με αυτόν τον τύπο δεν υπάρχει μέτρο! Για να στο εξηγήσω καλύτερα, κάθε φορά που κάνουμε σεξ το πράγμα γίνεται όλο και πιο βίαιο με αποκορύφωμα πριν τρεις μέρες που πάνω στην πράξη με έπιασε από τον λαιμό και με έσφιξε τόσο που φρίκαρα. Μια άλλη φορά με πλάκωσε στα χαστούκια (δεν λέω, το ξεκίνησα εγώ και του έριξα πέντε έξι αλλά άλλη δύναμη η δικιά μου κι άλλη η δικιά του, που είναι γομάρι 1,88 και 90 κιλά). Όπως σου είπα μου αρέσει το άγριο σεξ και δεν έχω κανένα ταμπού, εδώ όμως κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε ξέρω γω. Πώς να τον κάνω να μαλακώσει λίγο; Όμως να μην κομπλάρει και το σταματήσει τελείως γιατί βαριέμαι το γούτσου γούτσου σεξ.

 

H Μυρτώ γράφει:

Να του βάλετε έναν θερμοστάτη ακριβείας με ενσωματωμένο wi-fi ώστε με ένα απλό άγγιγμα να ενεργοποιείτε τη θέρμανση ή την ψύξη και να διαχειρίζεστε τη θερμοκρασία. Όταν βλέπετε και πέφτει, τσιμπάτε προς τα πάνω και έρχεται στα ίσα του. Όταν ανεβαίνει, μετριάζετε. Υπάρχει επίσης και η συσκευή απώθησης / εκπαίδευσης σκύλων. Με ηλεκτρισμό (μάλλον όχι, είναι κάπως βάρβαρη λύση) ή με ενοχλητικούς υπερήχους χαμηλής συχνότητας. Αν παραπαίρνει αέρα, ενεργοποιείτε τη συσκευή, τον απωθείτε και παίρνει το μάθημά του.  

Υ.Γ. 1 Και προς Θεού, μην του κάνετε κουβέντα για το θέμα. Μην του εξηγήσετε ποτέ, τίποτα. Αφήστε τον στα μαύρα σκοτάδια να νομίζει ότι ζείτε μαζί τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι και να νιώθει φανταστικός εραστής και διαγαλαξιακός υπεργκόμενος. Δεν είναι καθόλου της μόδας να μοιραζόμαστε τι νιώθουμε, τι μας φρικάρει, τι μας αρέσει, τι ξεπερνάει τα όριά μας.
Υ.Γ. 2 Η γνώμη μου για τα πνιξίματα και τα χαστούκια στο σεξ δεν έχει ζητηθεί, οπότε και δεν υπάρχει λόγος να κατατεθεί σε αυτήν εδώ τη βρώμικη στήλη.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!