• 14
  • 10
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Είμαι 26 και ήδη δεν έχω όρεξη για τίποτα

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 744
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Είμαι 26 και ήδη δεν έχω όρεξη για τίποτα. Αγόρι δεν έχω, βαριέμαι τους φίλους μου και γενικά δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που θα μου πει κάτι ενδιαφέρον ή που θα μου δώσει ένα κίνητρο να ξεκινήσω κάτι που θα το ολοκληρώσω και θα το χαρώ. Είναι σα να μη νιώθω τίποτα μέσα μου, σα να ζω μια ξηρασία, σα να βυθίζομαι στην αδράνεια χρόνια τώρα. Και το χειρότερο, δε με νοιάζει κιόλας. Έχω κατάθλιψη μάλλον, τι λες κι εσύ;

H Μυρτώ γράφει:

Λέω ότι έχετε κατάθλιψη μάλλον αλλά δεν προτίθεμαι να σας νταντέψω γιατί έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το χειρότερο με την κατάθλιψη (μάλλον) είναι η τεμπελιά της κατάθλιψης (μάλλον). Γράμματα σαν το δικό σας έχουν έρθει και ξανάρθει – για να μη σας πω ότι αυτό το αίσθημα της ματαιότητας το ξέρω από πρώτο χέρι. Και πάντα σχετιζόταν με τις περιόδους που ένιωθα την αυτοεκτίμησή μου να εξατμίζεται και την πίστη στον εαυτό μου να βόσκει σε μακρινά χωράφια.
Υ.Γ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Το κίνητρο είμαι εγώ. Εγώ. Εγώ.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!