• 12
  • 16
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Ανώριμος, κακομαθημένος, μαμάκιας (all time classic)

Πώς περιμένουν να συμβιώσουν τέτοιοι τύποι κλπ κλπ. Ήμαρτον!
41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 737
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αξιότιμη Μυρτώ, λογική - αδέκαστη και ως επί το πλείστον αντικειμενική, πώς πέσατε στη λούμπα του όψιμου φεμινισμού παρασυρμένη από την επιστολή no 1 του τεύχους 736; Είχε ο άνθρωπος μια φοβία για τα γατιά – να το δεχτούμε;; Με μεγάλο δισταγμό, καθότι κατέστρεψε ο αχρείος το ρομαντικό first date όνειρο της καλής μας με τις παράλογες φοβίες του. Και επειδή, όπως όλοι δεχόμαστε, η συμβίωση χρειάζεται αμοιβαίες παραχωρήσεις, του πατάει τον κάλο η καλή μας, εκεί που τον πονάει, ως πρώτο βήμα συμβίωσης με τον γούτσου γούτσου γατούλη. Και, ω τι έκπληξη, εξέφρασε αντίρρηση ο γαλανομάτης. Αντί της ελάχιστης αναγνώρισης κάποιου δίκιου, ετέθη στο πυρ το εξώτερο! Σου ζητάει τώρα να μην είναι ο γάτος στο σπίτι, μετά θα σου κάνει κουμάντο στους φίλους και τα μηνύματα, λέει. Είμαστε με τα καλά μας;; Του πατάει τον κάλο η άλλη, βγαίνει αυτός υπαίτιος! Αυτός, λέει, θα σου κόψει και άλλα μετά, όχι η δεσποινίς που ως πρώτο τεστάκι μέχρι πού την παίρνει ζόρισε στο πρώτο αδύνατο σημείο. Μη συζητήσουμε την αντίστροφη κατάσταση με την καλή μας να φοβόταν τα γατιά και να της κότσαρε ο δικός σου ένα στα πόδια της… Ανώριμος, κακομαθημένος, μαμάκιας (all time classic), πώς περιμένουν να συμβιώσουν τέτοιοι τύποι κλπ κλπ. Ήμαρτον!!! Όχι άλλους Εβραίους και αδικημένες γυναίκες – γκόσαμε!!

Gentleman - φεμινιστής, Πριγκιπόπουλο στο άσπρο άλογο, επίτιμο μέλος του φεμινιστικού συλλόγου «Barbie»

Υ.Γ. Υπάρχει και η επιλογή του χαλβά συντρόφου για την καλή μας που τα δέχεται όλα, μετά όμως θα ακολουθήσει η γνωστή επιστολή είναι καλός, άγιος, για σπίτι αλλά μου έκανε κούκου ένας άλλος...

H Μυρτώ γράφει:

Στο πυρ το εξώτερο δεν λέτε τίποτα. Πίσσα και πούπουλα. Τα ζώα μας είναι οικογένεια – φαντάσου να αποχωριζόμουν τον σκύλο μου που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια, επειδή ο τότε γαλανομάτης έρωτας της ζωής μου ζοριζόταν και απογοητευόταν που δεν ήμασταν ελεύθεροι να πάμε όπου θέλαμε, όποτε θέλαμε. Ρε όξω.

Υ.Γ. 1 Το ίδιο θα ’λεγα και αν επρόκειτο για ειδύλλιο γατοϊδιοκτήτη με γαλανομάτα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγάλατε το συμπέρασμα περί φεμινισμού και άσπρων αλόγων.

Υ.Γ. 2 Αυτό με τους Εβραίους και τις αδικημένες γυναίκες θα σας κάνω τη χάρη να το αφήσω ασχολίαστο. Καλή άνοιξη εύχομαι.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!