• 12
  • 27
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Της ζητάει φωτογραφίες με «περίεργες» πόζες

Όμως η φίλη μου δεν νιώθει άνετα ούτε με αυτό. Δεν θέλει να το κάνει, αλλά και δεν θέλει να τον χάσει
41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 737
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας για την περίπτωση που ένα αγόρι ζητάει από μια κοπέλα (με την οποία έχει βγει αρκετές φορές και δεν έχει γίνει μεταξύ τους κάτι ολοκληρωμένο) να του στέλνει φωτογραφίες με «περίεργες» πόζες. Αυτό τον προβληματισμό έχει μια φίλη μου που της αρέσει ένα παιδί από το σχολείο μας, μια τάξη μεγαλύτερη. Με το παιδί έχει αναπτυχθεί κάτι, έχουν επαφή, βγαίνουν, έχουν κάνει κάποια προκαταρκτικά αλλά η φίλη μου διστάζει να ολοκληρώσει τη σχέση και έτσι του ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μέχρι να νιώσει άνετα μαζί του. Εκείνος απάντησε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όμως την καταλαβαίνει και συμφωνεί να περιμένει γιατί τη θέλει πολύ. Για «αντάλλαγμα» της ζήτησε να τραβήξει και να του στείλει κάποιες δικές της φωτογραφίες, αν φυσικά θέλει κι εκείνη. Όμως η φίλη μου δεν νιώθει άνετα ούτε με αυτό. Δεν θέλει να το κάνει, αλλά και δεν θέλει να τον χάσει, αφού μπορεί να τα βρει όλα αυτά και παραπάνω από αυτά σε άλλη κοπέλα, της αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιδί.

H Μυρτώ γράφει:

Αλήθεια, η δική σας γνώμη ποια είναι; Τι είπατε στη φίλη σας όταν σας έφερε τα μαντάτα ότι –τι χαρά!–  το ονειρεμένο αγόρι δεν ξενέρωσε και θα της κάνει τη χάρη να περιμένει –τι κατανόηση!– γιατί τη θέλει πολύ παρά τις ασυνήθιστες παραξενιές της –τι ρομαντικό!– αλλά στο μεταξύ ας του στείλει και τον ποπό της για προκαταβολή; Τι γνώμη έχετε εσείς για ένα άτομο που ζητάει ανταλλάγματα – και μάλιστα τέτοια; Δώστε μια απάντηση σε όλα αυτά και μετά θα σας πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Υ.Γ. 1 Είμαι περίεργη πόσο χρονών είναι αυτό το παιδί  που δεν του έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο; Σχολείο δεν είπατε ότι πάτε κι αυτός κι εσείς;

Υ.Γ. 2 Αν της απαντούσε σκέτο «σε καταλαβαίνω, θα περιμένω» θα σας/της φαινόταν κάπως εξωγήινος;

Υ.Γ. 3 Μου ήρθε στο μυαλό ένα παλιότερο γράμμα με περίπου ίδιο θέμα στο οποίο είχα απαντήσει κάτι σαν «στείλτε το αγόρι στο διάολο κι ακόμη παραπέρα και άμα τον γουστάρετε πολύ και πάτε να φρικάρετε και νιώσετε άδεια και πληγωμένη και απελπισμένη γιατί σας λείπει, παρηγορηθείτε γιατί σύντομα θα έρθει μια εποχή που δεν θα τον γουστάρετε και τόσο». Αυτά.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!