TV & Media

Ράδιο Αρβύλα: «Δεν γνωρίζαμε» είπε ο Κανάκης για Παναγιωτόπουλο

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Κανάκης
Αντώνης Κανάκης © YouTube

«Ράδιο Αρβύλα»: Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για τις επικρίσεις που δέχτηκε ο ίδιος, οι συνεργάτες του και η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, διαβεβαίωσε ο παρουσιαστής στην αποψινή εκπομπή. Τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» που εμφανίστηκαν μαυροντυμένοι, υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αποφάσισαν να βγουν κανονικά στον αέρα.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

Αντώνης Κανάκης: Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει

«Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ», υπογράμμισε ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ στάθηκε στις επικρίσεις που δέχτηκε η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει» υπογράμμισε, πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Η σημερινή εκπομπή δεν θα έχει σχέση με το Ράδιο Αρβύλα, γιατί δεν είναι σατιρική εκπομπή σήμερα. Η λέξη "σοκ"
περιγράφει αυτό που ζούμε. Είμαστε εξοργισμένοι», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να φτάσουν και στο άλλο άκρο και να το ξεχειλώσουν και να γίνουν μέρος του μιντιακού πάρτι που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ