Μίλα μου βρόμικα: Φοβάται να ρισκάρει την επαγγελματική μας σχέση

«Δεν μπορώ, με τρώει κάθε μέρα. Ντύνομαι, στολίζομαι, κυκλοφορώ στα γραφεία σαν την τρελή, μπας και»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε συνάδελφοι, μου αρέσει και πρόσφατα έμαθα ότι του αρέσω αλλά φοβάται να βγούμε μήπως πάει κάτι στραβά

Η ιστορία μου κλασική, αλλά τόσο μα τόσο επώδυνη. Είμαστε μαζί στη δουλειά, μου αρέσει πολύ, αλλά δε μου λέει ποτέ να βγούμε οι δυο μας μετά το γραφείο. Ο φίλος και συνάδελφός του μού είπε πρόσφατα ότι του αρέσω κι εγώ, αλλά ότι δεν το τολμάει, γιατί είμαστε στον ίδιο όροφο και μετά αν πάει κάτι στραβά, πώς θα είμαστε; Εγώ όμως δεν μπορώ, με τρώει κάθε μέρα. Ντύνομαι, στολίζομαι, κυκλοφορώ στα γραφεία σαν την τρελή, μπας και. 

Σε συμπαθώ ήδη, να πω! Λοιπόν, αρχικά προτείνω ψυχραιμία, μην παρεξηγηθούμε κιόλας στη δουλειά. Δευτερευόντως, προφανώς και πιστεύουμε τον φίλο του (τι λόγο έχει να μας πει μπούρδες) και προφανώς και ισχύει ότι αν υπάρξει ένταση μεταξύ σας, θα βγει στη δουλειά σας. Όμως, αν το σκεφτείς καλά, το ξεκαθαρίσεις μέσα σου και είσαι σίγουρη, μπορείς διακριτικά να του πετάξεις εσύ το μπαλάκι και να του πεις να πάτε για ποτό/καφέ/σινεμά/βόλτα. Εκεί θα συζητήσετε τη φάση σας, τις ανησυχίες σας και θα πάρετε τις αποφάσεις, που έτσι που το αντιλαμβάνομαι θα έχουν ωραίο γκομενικό ενδιαφέρον.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice