Πώς να γίνεις Καρντάσιαν

Οι πρώτες ελληνικές αυξητικές κρέμες στήθους και γλουτών για σέξι καμπύλες

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν και ακολουθούν διατροφές και προγράμματα γυμναστικής, υπάρχουν όμως και εκείνες που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερες καμπύλες. Το μυαλό σου θα πάει σίγουρα στο νυστέρι, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μόνο με εγχείρηση ο τρόπος. Οι Lavish Breast me Up και Lavish Glute me Up είναι οι πρώτες ελληνικές κρέμες αύξησης στήθους και γλουτών αντίστοιχα, με 93% φυσικά συστατικά, οι οποίες κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνουν και ανορθώνουν το στήθος και τους γλουτούς με ασφαλή τρόπο έως και 8% σε 56 ημέρες. Ακούγεται απίστευτο έτσι;

Οι αυξητικές κρέμες στήθους και γλουτών αυξάνουν με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, τον όγκο του στήθους και των γλουτών, χάρη στη μοναδική δράση συμπληρωματικής δημιουργίας λιποκυττάρων. Δηλαδή το σώμα παράγει περισσότερα λιποκύτταρα και τα αποθηκεύει στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η κρέμα. Τα φυσικά συστατικά (πχ. Αnemarhena Asphodeloides root extract, soluble colagen) των κρεμών ενεργοποιούν τον πολλαπλασιασμό και την αποθήκευση νέων λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η σύνθεση κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα σύσφιξης. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αυξητικών κρεμών οφείλονται σε ένα μη ορμονικό συστατικό, το Volufiline. Το Volufiline είναι μια δραστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα και προκύπτει από το φυτικό εκχύλισμα σαρσαπογενίνης (sarsapogenin). Η σαρσαπογενίνη αλληλεπιδρά με τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό διαίρεσης και αναπαραγωγής τους. Ως αποτέλεσμα, όταν εφαρμοστεί στο δέρμα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος όπου εφαρμόζεται, ενεργοποιώντας την παραγωγή λιποκυττάρων.

Οι δοκιμές έδειξαν ότι οι αυτές οι κρέμες αυξάνουν με ασφαλή τρόπο το στήθος και την περιφέρεια των γλουτών έως και 8% σε διάστημα μόλις 56 ημερών. Για το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται μία ποσότητα κρέμας που αντιστοιχεί στο μέγεθος ενός κέρματος στο στήθος ή στους γλουτούς κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις 20’’-30’’ δύο φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ). 

image

image

image

image

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων Lavish Care www.lavishcare.eu, την σελίδα στο Facebook Lavish Care και να επικοινωνήσετε στο info@lavishcare.eu και 2310 466 994. Όσοι κάνουν Like στη σελίδα Lavish Care στο Facebook θα επωφεληθούν από τις super προσφορές και αυτόματα θα συμμετέχουν στην κλήρωση που γίνεται κάθε εβδομάδα χαρίζοντας τις θαυματουργές κρέμες Lavish Breast me Up και γλουτών Lavish Glute me Up σε 10 τυχερές.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice