Ιζαμπέλ Ιπέρ, Τζάστιν Μπίμπερ και Κιμ Καρντάσιαν στην καμπάνια του οίκου Balenciaga gια το 2022
© Balenciaga
Fashion

Balenciaga: Καρντάσιαν, Μπίμπερ, Ιπέρ στη νέα καμπάνια 22

Η πολύτιμη Ιζαμπέλ Ιπέρ, ο Μίδας Κιμ Καρντάσιαν και ο Τζάστιν Μπίμπερ επιλέχτηκαν για την νέα καμπάνια του Balenciaga

Balenciaga: Κιμ Καρντάσιαν, Ιζαμπέλ Ιπέρ και Τζάστιν Μπίμπερ πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του οίκου για το καλοκαίρι 2022.

Η Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της στο Καλασμπάσας στην Καλιφόρνια. Η Ιζαμπέλ Ιπέρ στο Παρίσι μπροστά στο υπέροχο τζάκι που μαρτυρά φινέτσα και ιστορία. Τα μοντέλα Tommy Blue και η Marie-Agnès Diene φωτογραφίζονται από τον Stef Mitchell για τη νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga που βγήκε στον αέρα την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου ξεκινώντας από το Théâtre de la Ville στην καρδιά του Παρισιού. Για την ίδια καμπάνια έχει φωτογραφηθεί και ο Τζάστιν Μπίμπερ, θα πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή μέχρι να μπει η άνοιξη.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στην καμπάνια του οίκου Balenciaga
Τζάστιν Μπίμπερ

Μοντέλα στην καμπάνια του οίκου Balenciaga

Η Κιμ έχει αποδείξει την αγάπη και την πίστη στον Balenciaga και τον Demna Gvasalia προσωπικά. Από τη statement εμφάνισή της στο MET Gala με την ολόσωμη full face φόρμα μέχρι τις εμφανίσεις στο Saturday Night Live, o γεωργιανός σχεδιαστής κι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της μόδας κατάφερε να κάνει σαφή την αισθητική του στα πέρατα του κόσμου. Η Κιμ δεν είναι απλώς μούσα, είναι money maker.

Η Κιμ Καρντάσιαν στην καμπάνια του οίκου Balenciaga
Κιμ Καρντάσιαν

Στις λήψεις της καμπάνιας η Κιμ κρατάει τη λάιμ Le Cagole XS Shoulder τσάντα, τα Sock Booties με το kitten τακουνάκι, το Hourglass παλτό με το σταυρωτό κούμπωμα σε μαύρο και σε οικολογική γούνα λεοπάρ, την κροκό Hourglass μικρή τσαντούλα και τις δερμάτινες μπότες Cagole που αγκαλιάζουν το πόδι κι έχουν τα μοτίφ που φέρει και η ομώνυμη τσάντα. Όλα τα προϊόντα διατίθενται για πώληση μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του οίκου.

Λευκή τσάντα και κίτρινη neon τσάντα Balenciaga

Για τη γαλλίδα σταρ Ιζαμπέλ Ιπέρ η απόφαση να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας μας αιφνιδίασε. Η μόνη καμπάνια στην οποία τη θυμάται να συμμετέχει είναι εκείνη του Givenchy το 2014 από το φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus. Όμως κι εκείνη είχε εμφανιστεί στο τελευταίο MET με δημιουργία Balenciaga ενώ λίγο καιρό μετά περπάτησε και σε σόου: σε εκείνο το ιδιότυπο που παρουσιάστηκε το ταινιάκι των Simpsons και οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την επίδειξη ως κόκκινο χαλί.

Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ιπέρ στην καμπάνια του ολικου Balenciaga

Εδώ, στη νέα καμπάνια για την pret a porter συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι το 2022, η Ιζαμπέλ Ιπερ ποζάρει με ένα athleisure look και το γνωστό παπουτσοκολάν καθώς και μ΄ ένα body conscious μαύρο φόρεμα κι απίθανα μαύρα παπούτσια. Η Hourglass τσάντα σε μαύρο χρώμα είναι διαθέσιμη μόνο έπειτα από παραγγελία και με ημερομηνία παράδοσης μέχρι το μέσο Μαίου.

Μπότες, μαύρη τσάντα, σκουλαρίκια Balenciaga

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice