Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε την αποθέωση από τους πολίτες στο Λονδίνο
Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε την αποθέωση από τους πολίτες στο Λονδίνο © EPA/Sgt Donald C Todd/BRITISH MINISTRY OF DEFENCE
Celebrities

Τι συμβαίνει με τη βασίλισσα Ελισάβετ - Η ηχηρή απουσία μετά την αποθέωση στο Μπάκιγχαμ

Η νέα «δυσφορία» φουντώνει τις φήμες για την υγεία της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είναι παρούσα στην αυριανή λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου μετά την αποθέωση από τον εξώστη του Μπάκιγχαμ.

Ανησυχία για τη βασίλισσα Ελισάβετ και την κατάσταση της υγείας της προκάλεσε η ανακοίνωση από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για την «δυσφορία» που αισθάνθηκε στη διάρκεια των σημερινών εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 70 ετών στον βρετανικό θρόνο (Πλατινένιο Ιωβηλαίο).

Η βασίλισσα Ελισάβετ αποθεώθηκε στον εξώστη του Παλατιού του Μπάκιγχαμ σήμερα Πέμπτη (2/6). Όπως έγινε γνωστό, η 96χρονη μονάρχης δεν πρόκειται να παραστεί στην αυριανή λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

«Η βασίλισσα απήλαυσε σήμερα την παρέλαση και την αεροπορική επίδειξη, αλλά αισθάνθηκε κάποια δυσφορία», αναφέρει η ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και συμπληρώνει: «Λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι και την δραστηριότητα που απαιτείται για την αυριανή συμμετοχή της στη Λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, η Αυτής Μεγαλειότης αποφάσισε με μεγάλη απροθυμία να μην παραστεί».

Με μπαστούνι η βασίλισσα Ελισάβετ στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο

Νωρίτερα σήμερα, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ κατά την πρώτη ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, επευφημούμενη από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί. Η 96χρονη βασίλισσα στεκόταν ακίνητη και στηριζόταν σε ένα μπαστούνι.

Jubilee: Queen and family watch fly-past from Buckingham Palace balcony

Εν συνεχεία παρακολούθησε μια υπερπτήση αεροσκαφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), συνοδευόμενη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν επίσημα καθήκοντα και από τα παιδιά τους. Την παράσταση στο Ιωβηλαίο, πάντως, έκλεψε ο πρίγκιπας Λιούις με τις γκριμάτσες του, καθώς τα αεροπλάνα περνούσαν με ταχύτητα πάνω από το Μπάκιγχαμ. Πρόκειται για τον μικρότερο γιο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Prince Louis steals the show at the Queen's Platinum Jubilee balcony moment

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice