nadia-ferreira.jpg
EPA/ATEF SAFADI
Celebrities

Νάντια Φερέιρα: Ποια είναι η αρραβωνιαστικιά του πρώην συζύγου της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρκ Άντονι

Είναι η δεύτερη πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου!

Marc Anthony και Nadia Ferreira: Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ αρραβωνιάστηκε με τη δεύτερη πιο όμορφη γυναίκα του διαγωνισμού Μις Υφήλιος 2021.

Οι άνθρωποι προχωράνε στη ζωή τους, και αυτό είναι καλό, αλλιώς ο βίος θα ήταν αβάσταχτος. Η Τζένιφερ Λόπεζ δηλώνει ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ, ενώ και ο πρώην σύζυγός της, Μαρκ Άντονι, βρήκε την ευτυχία όταν συνάντησε τη Νάντια Φερέιρα.

Τα πράγματα ανάμεσα στον 53χρονο Μαρκ και την 23χρονη Νάντια φαίνεται να πηγαίνουν προς το στεφάνι. Οι δυο τους ανακοίνωσαν τον έρωτα και τον αρραβώνα τους μέσω instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Η Νάντια Φερέιρα είναι μοντέλο από την Παραγουάη. Ο πλανήτης όλος την έμαθε όταν στέφθηκε δεύτερη Μις Υφήλιος το 2021. Τη συνάντηση με τον Μαρκ την επιδίωξε η ίδια το 2016. Όντας μεγάλη φαν του τραγουδιστή, αγόρασε εισιτήριο για μια συναυλία του, στη συνέχεια πήγε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί του. Κι έτσι, μερικά χρόνια μετά, από Αντονίτσα (κατά το Ρουβίτσα) θα γίνει μέλλουσα κυρία Άντονι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Όταν ήταν μικρή, η Νάντια είχε πολλά προβλήματα υγείας. Σε ηλικία οκτώ μηνών υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθωθεί η θέση του λαιμού της, ενώ στα 10 της χρόνια έχασε την όραση, την ακοή και την κινητικότητά της από την αριστερή πλευρά για 18 μήνες. Σήμερα, η αναπληρωματική Miss Universe είναι υγιέστατη και αισιόδοξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13, στέφθηκε Μις Έφηβη της Παραγουάης το 2015 και βγήκε δεύτερη Μις Υφήλιος το 2021, εκπροσωπώντας τη χώρα της στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ. Ως μοντέλο έχει περπατήσει σε πασαρέλες όλου του κόσμου καθώς και στα μεγαλύτερα events της μόδας, όπως είναι οι Εβδομάδες Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι. Μιλάει τέσσερις γλώσσες, Γουαρανί και Ισπανικά της Παραγουάης, Πορτογαλικά και Αγγλικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Θα έλεγε κανείς πως είναι λίγο γκαντέμω, επιρρεπής στα επαγγελματικά ατυχήματα. Το 2018, καθώς έκανε μόντελινγκ στην Εβδομάδα Μόδας της Asunción, το φόρεμα που φορούσε γλίστρησε από τον ώμο της και φάνηκε βυζάκι. Η Νάντια συνέχισε απτόητη να περπατάει. «Συνειδητοποίησα αμέσως τι συνέβη, αλλά είναι αντιεπαγγελματικό να ντύνεσαι στην πασαρέλα» δήλωσε, ενώ ανέφερε πως διάφορα τοπ μόντελ, όπως η Ναόμι Κάμπελ, έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα ζητήματα. Το 2021, πάλι, σκόνταψε με τα ψηλοτάκουνα και έφαγε σαβούρντα. Οι φαν της ανησύχησαν για την υγεία της, αλλά τους καθησύχασε μέσω instagram λέγοντας πως το πέσιμο είχε ως αποτέλεσμα λίγους μόνο μώλωπες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Όπως κάθε Μις Υφήλιος, έστω και δεύτερη, έτσι και η Νάντια είναι στρατευμένη στο καλό. Είναι CEO της NF (Nadia Ferreira), μιας οικογενειακής επιχείρησης που ίδρυσε με τη μητέρα και την αδερφή της, μέσω της οποίας βοηθά τις γυναίκες που είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Miss Universe, η βασίλισσα της ομορφιάς στηρίζει επίσης το έργο του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Παραγουάης. Πώς; Συνδράμει στην κοινωνική επανένταξη γυναικών που έχουν διαπράξει εγκλήματα και εξέτισαν ποινή φυλάκισης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice