Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει κοιτάξει ούτε μια φορά την Άμπερ Χερντ στη δίκη
Δίκη Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χέρντ © ΕPA Pool
Celebrities

Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτά την Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης;

Ο διάλογος με την δικηγόρο

62224-137655.jpg
Newsroom |

O Tζόνι Ντεπ δεν έχει κοιτάξει ούτε μία φορά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης.

Οι χρήστες των social media που παρακολουθούν την υπόθεση από την πρώτη μέρα, έχουν προσέξει ότι ο Ντεπ δεν την έχει κοιτάξει ούτε μία φορά κατά τη διάρκεια της δίκης και, όπως φάνηκε, υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

«Ο κύριος Ντεπ δε σας έχει κοιτάξει ούτε μία φορά σε ολόκληρη τη δίκη, έτσι δεν είναι;», ρώτησε τη Χέρντ η δικηγόρος του. «Όχι, απ’ όσο έχω προσέξει», απάντησε εκείνη.

«Ξέρετε γιατί ακριβώς ο κύριος Ντεπ δεν σας ανταποδίδει το βλέμμα του, έτσι;», ρώτησε στη συνέχεια με την ηθοποιό να απαντά: «Ξέρω».

«Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δείτε ποτέ ξανά τα μάτια του. Είναι αλήθεια;» είπε η δικηγόρος. Η σιγουριά που έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή η Άμπερ Χερντ εξαφανίστηκε αμέσως, από το πρόσωπό της και τότε, απάντησε: «Δεν θυμάμαι αν το είπε όντως αυτό».

Για να αποδείξει ότι όσα υποστήριξε έχουν βάση, η δικηγόρος ζήτησε από το δικαστήριο να αναπαράγει ένα ηχητικό απόσπασμα από μία παλιότερη συνομιλία του ζευγαριού.

Ο διάλογος αυτός έγινε σε ένα ξενοδοχείο του Σαν Φρανσίσκο, το 2016, λίγο καιρό αφού η ηθοποιός είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ. Ενώ η Άμπερ Χερντ του ζητά να την αγκαλιάσει για να του πει αντίο, εκείνος, ακούγεται να της λέει: «Δεν είμαι τίποτα για 'σένα και ποτέ δεν θα είμαι κάτι για 'σένα. Δεν πρόκειται να δεις τα μάτια μου ποτέ ξανά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice