Η Beyoncé φοράει Celia Kritharioti

Η mega star Beyoncé επέλεξε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας για το πάρτι που διοργάνωσε μετά τα Όσκαρ

Celia Kritharioti: Η pop τραγουδίστρια Beyoncé με δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας στο πάρτι μετά τα Όσκαρ 2022.

Μια ολοκέντητη στο χέρι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη επέλεξε να φορέσει η Beyoncé στο Gold Party, το θρυλικό γκαλά που συνδιοργανώνει με τον σύζυγό της, Jay Z, στο Chateau Marmont μετά το τέλος των Όσκαρ. Η δημιουργία από φίνο μεταξωτό τούλι με τα περίτεχνα κεντήματα συνοδευόταν κι από ένα πέπλο, επίσης κεντημένο στο χέρι κι αποτέλεσε το ιδανικό αξεσουάρ για να φωτογραφιθεί η αγαπημένη σταρ.

Είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé φοράει ρούχο της Ελληνίδας σχεδιάστριας και μάλιστα σε μια τόσο εξαιρετική βραδιά. Το Gold Party της είναι εκεί που θέλουν να βρεθούν όλοι: Snoop Dogg, Rihanna, Kim Kardashian, Winnie Harlow, Jon Hamm, French Montana, Zoe Kravitz, Chris Pine, Jessica Alba, Justin Timberlake, Vin Diesel, Lupita Nyong’o και Rosario Dawson είναι μερικοί μόνο από τους A listers που υποδέχτηκε το power couple.

Η Beyoncé με δημιουργία Celia Kritharioti στο πάρτι μετά τα Όσκαρ 2022
© instagram

Η Beyoncé με δημιουργία Celia Kritharioti στο πάρτι μετά τα Όσκαρ 2022
© instagram/ beyonce

Η Beyoncé με δημιουργία Celia Kritharioti στο πάρτι μετά τα Όσκαρ 2022
© instagram/ beyonce

Η Beyoncé με δημιουργία Celia Kritharioti στο πάρτι μετά τα Όσκαρ 2022

Στο ίδιο πάρτι βρέθηκε και η Khloe Kardashian, η οποία επίσης επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti: ολοκέντητη και βαθύ ντεκολτέ και τιραντάκι έδωσε την δική της αποτύπωση από την Elvira, τον ρόλο της Μισέλ Πφάιφερ από το Scarface.

Είναι μια καλή περίοδος για τη Σίλια: εκτός από τη Beyoncé και την Khloe, η Maria Menounos που κάλυψε το κόκκινο χαλί για λογαριασμό της εκπομπής Live with Kelly and Ryan, η παρουσιάστρια του E! Erin Lim που κάλυψε ζωντανά το κόκκινο χαλί για το εμβληματικό κανάλι, το τοπ μοντελ Jasmine Tookes, η ηθοποιός Annabelle Wallis και η Karrueche στο Vanity Fair πάρτυ και η παρουσιάστρια των Όσκαρ, Regina Hall στο Governor’s Ball τίμησαν τη Σίλια.

Στην πρόσφατη επίδειξή της στο Παρίσι, η Σίλια δήλωσε στο σημείωμα προς στους δημοσιογράφους: «Επιστρέψαμε. Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη δήλωση για τον κόσμο της μόδας, το να είμαστε παρόντες, αυτό είναι το καλύτερο δώρο. Θα έρθουν κι άλλες πολύχρωμες μέρες».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice