TV + Series

Ελένη Κρίτα για «Πάρα πέντε»: Στο δρόμο μετά τη σειρά με φώναζαν «Δράκουλα» ή «Δρακουμέλ»

«Η σειρά μου προσέφερε μια δεύτερη καριέρα, το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%» δήλωσε η ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Κρίτα
Ελένη Κρίτα για «Πάρα πέντε»: Στο δρόμο μετά τη σειρά με φώναζαν «Δράκουλα» ή «Δρακουμέλ» © Glomex/Mega

Πάρα πέντε - Ελένη Κρίτα: Άγνωστες πτυχές της σειράς - «Η σειρά μου προσέφερε μια δεύτερη καριέρα, το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%» δήλωσε η ηθοποιός

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα ή αλλιώς γνωστή και ως «Μαριλένα Δορκοφίκη» από το «Παρά Πέντε» μίλησε για την καριέρα της και πως τη βοήθησε η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Ελένη Κρίτα είπε πως για εκείνη το «Πάρα πέντε» ήταν μια καινούργια αρχή, και της προσέφερε μια δεύτερη καριέρα ενώ το τελευταίο επεισόδιο συγκέντρωσε 66% ποσοστό τηλεθέασης για το οποίο ανέφερε πως «3 εκατομμύρια κόσμος συγκινήθηκε και έκλαψε και δάκρυσε και γέλασε» με το τέλος της σειράς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0wgol2tijh5)


Αποσπάσματα από τις δηλώσεις της Ελένης Κρίτα

Για το αρχικό καστ: «Το αρχικό καστ ήταν εντελώς διαφορετικό, ήταν η Κάτια Δανδουλάκη αντί για τη Σμαράγδα Καρύδη και η Ελένη Γερασιμίδου αντί για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Είχαν προτείνει τη Σοφία Σεϊρλή για το δικό μου ρόλο. Ο αρχικός τίτλος για το ‘’Πάρα πέντε’’ ήταν το ‘’Και τώρα τρέξτε’’, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα όταν κάναμε πρόβες θυμάμαι ότι ψηφίσαμε ανάμεσα στους δύο και τελικά επικράτησε το "Παρά πέντε", το οποίο ήταν πολύ γουρλίδικος».

Για την επιτυχία της σειράς: «Ήταν άλλο ένα δείγμα του ταλέντου του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά ήταν να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν, γιατί ο Γιώργος γενικά είναι εναντίον των πολύ μεγάλων σειρών και γιατί έγραφε μόνος του, όπως πάντα, ήταν εξαντλητικό γιατί έγραφε κι έπαιζε κιόλας. Όλοι τον ανάγκασαν να υποκύψει, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ το "Πάρα πέντε". Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, 3 εκατομμύρια κόσμος συγκινήθηκε και έκλαψε και δάκρυσε και γέλασε, ήταν ρεκόρ σε κωμική σειρά, δεν τα έχουν ξαναπιάσει αυτά τα νούμερα από τότε».

Για το πως η ρόλος της στο «Παρά Πέντε» σημάδεψε τη ζωή της: «Όταν είχαμε γυρίσματα πολλοί μαζί, γελούσαμε πάρα πολύ. Γέλασα πολύ στη σκηνή που η Ζουμπουλία με πέταξε στην πισίνα της Ντάλιας, δεν μπορούσα από τα γέλια να τελειώσω τη σκηνή. Μια σκηνή που γελούσαμε όλοι μαζί, ήταν στην αγορά του τραπεζιού μου, γελούσαν όλοι ανεξέλεγκτα. Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν "Δράκουλα" και "Δρακουμέλ". Με σχολίαζαν πολύ κι όταν διεκδίκησα και κέρδισα τον αγαπημένο της Ζουμπουλίας».

Τέλος, αφηγήθηκε μια ιστορία πίσω από μια γνωστή σκηνή του «Παρά πέντε»: «Ένα γύρισμα που γελάσαμε πολύ ήταν όταν πέσαμε με τα ρούχα στην πισίνα του κολυμβητήριου, βγήκαμε έξω να φύγουμε και είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, μας φυγάδευσαν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.