TV + Series

Eπιστρέφουν τα εμβληματικά κόκκινα μαγιό του «Baywatch» - Το reboot της σειράς έρχεται στο Fox

Οι πρώτες πληροφορίες για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Baywatch»: H επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει στις οθόνες με νέα επεισόδια - Συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment.
Reboot της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Baywatch» ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη © Instagram/baywatchtv

«Baywatch»: H επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει στις οθόνες με νέα επεισόδια - Συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment.

Ένα reboot της δημοφιλούς σειράς «Baywatch» ετοιμάζεται για τη μικρή οθόνη.

Baywatch Remastered | Official Trailer

Το reboot του «Baywatch» έρχεται στο Fox

Η πρωτότυπη σειρά με τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ ήταν μια από τις πιο αγαπημένες στα τέλη της δεκαετίας του '80 και του '90. Διήρκεσε 11 σεζόν με 242 επεισόδια ενώ κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θεατές από 145 χώρες και να ταυτίσει πολλούς ηθοποιούς με τους ρόλους στη σειρά.

Εκτός από τον Χέισελχοφ, στο καστ συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον, η Γιασμίν Μπλιθ, ο Τζέισον Μομόα, η Αλεξάντρα Πολ και ο Μίχαελ Νιούμαν.

Tα νέα επεισόδια του «Baywatch»

Όπως αναφέρει ο Guardian, η νέα έκδοση της σειράς θα ακολουθεί και πάλι μια ομάδα ναυαγοσωστών της κομητείας του Λος Άντζελες, καθώς αντιμετωπίζουν διάφορες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα νέα επεισόδια θα είναι σε συμπαραγωγή της Fremantle και της Fox Entertainment.

Baywatch Remastered | Opening titles in HD

«Τολμηρές διασώσεις στον ωκεανό, παρθένες παραλίες και εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν, μαζί με μια εντελώς νέα γενιά ναυαγοσωστών Baywatch, οι οποίοι περιηγούνται σε περίπλοκες, ακατάστατες προσωπικές ζωές σε αυτό το γεμάτο δράση reboot που αποδεικνύει ότι υπάρχει η οικογένεια στην οποία γεννιέσαι και η οικογένεια που βρίσκεις», σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της σειράς.

Το σενάριο υπογράφει η Λάρα Όλσεν, η οποία θα είναι και η showrunner με την ίδια ομάδα παραγωγών της αρχικής σειράς, αναφέρει το Deadline.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ