TV + Series

Τις καλύτερες σειρές της Νova για τις cozy νύχτες του χειμώνα θα τις βρεις στην ΕΟΝ Οn Demand 

Πάρε θέση στον καναπέ, βάλε τις πιο άνετες πιτζάμες και ετοιμάσου για ατελείωτο streaming

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist
© Canva

ΕΟΝ On Demand: Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που θες απλά να κάτσεις σπίτι, να βάλεις τους πάντες και τα πάντα σε mute και επιτέλους να χαλαρώσεις. It’ s just me, myself and I, περισσότεροι δεν χωράνε, εκτός αν είναι χαρακτήρες σε σειρά. Ίσως η εύκολη λύση είναι να δεις το ίδιο sitcom για μια ακόμα φορά, όμως χρειάζεται και λίγη ανανέωση. Για αυτό και η ΕΟΝ On Demand υπηρεσία είναι έτοιμη να σου χαρίσει τις καλύτερες στιγμές streaming, με παρουσίαση περιεχομένου όπως στις πλατφόρμες της διεθνούς αγοράς. Και επειδή κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεις εκείνη τη σειρά που θα σε κερδίσει από το πρώτο επεισόδιο, ακόμα και αν έχεις μία On Demand βιβλιοθήκη με 6,000+ επιλογές, μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση. Φτιάξαμε μια λίστα με πέντε διαφορετικές προτάσεις, οι οποίες ελπίζουμε να γίνουν η καινούρια σου παρέα για τα βράδια που θες να χουχουλιάσεις και να ηρεμήσεις. 

Do it like a True Detective

Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist

Αν θες λίγο μυστήριο στη ζωή σου, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό, νιώθοντας ότι παίζεις σε θρίλερ, ήρθε μάλλον η στιγμή να γνωριστείς με την σειρά «True Detective». Τέσσερις σεζόν γεμάτες αδρεναλίνη, εγκλήματα που θα προσπαθήσεις ακόμα και εσύ να εξιχνιάσεις και προσεγμένα πλάνα, διότι παίζουμε με ποιότητα. Μία αμερικανική αστυνομική σειρά του Nic Pizzolatto, με διαφορετικά σετ και σκηνικά, ταξιδεύοντάς σε από τη Λουιζιάνα μέχρι την Αλάσκα. Το αγαπημένο μου δίδυμο ο Marty και Rust, οι κρατικοί ντέντεκτιβ, σου μαθαίνουν από την πρώτη σεζόν τι θα πει σωστή παρακολούθηση. Αυτό όμως που για εμένα ξεχωρίζει, είναι το πώς ο σκηνοθέτης καταφέρνει να αναδείξει πιο βαθιά θέματα, εστιάζοντας στην επίδραση ενός εγκλήματος σε κοινωνικό αλλά και ηθικό επίπεδο. Και επειδή τα επεισόδια είναι πολλά, μπορείς να τα κατεβάσεις στο κινητό σου, απολαμβάνοντάς τα ακόμα και όταν δεν έχεις Ίντερνετ. Αυτό είναι ένα από τα καλά της ΕΟΝ On Demand. Κάνεις λήψη προγραμμάτων σε κάθε φορητή συσκευή, λύνοντας  ανενόχλητος μυστήρια όπου και αν είσαι. 

Περιπέτεια με μία δόση Twisted Metal

Αφήνουμε για λίγο τις αστυνομικές υποθέσεις και πάμε σε ένα πιο παρανοϊκό και εκρηκτικό σύμπαν. Θες δράση; Θα την έχεις. Θες καταστροφικά οχήματα και αδίστακτους επιδρομείς; Θα τους έχεις. Αν υπήρξες δεινός gamer του βιντεοπαιχνιδιού «Twisted Metal», πολλά από αυτά σου είναι ήδη γνωστά. Ώρα να τα απολαύσεις και ως τηλεοπτική σειρά, βλέποντας τον Will Arnett να συμμετέχει ως παραγωγός και πρωταγωνιστής, συνδυάζοντας χιούμορ και περιπέτεια. Ακολουθώντας τον John Doe σε μια μετα-αποκαλυπτική έρημο με στόχο να να καταφέρει να παραδώσει ένα πακέτο αγνώστου περιεχομένου, θα καταλάβεις πόσο δύσκολη και διασκεδαστική μπορεί να γίνει μια αποστολή. Δέκα επεισόδια «Twisted Metal» θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. 

Gray is back! 

Ψέματα, χειριστικοί χαρακτήρες και συνεχείς ανατροπές, συνθέτουν την ιστορία της Κορνίλια Γκρέι. Η πρώην πράκτορας της CIA επιστρέφει μετά από 20 χρόνια για να ξεσκεπάσει τον προδότη που έχει εισχωρήσει στο δίκτυο κατασκόπων. Πρωταγωνίστρια η Patricia Clarkson, θυμίζοντας στο κοινό ποσό ικανή αλλά και επικίνδυνη μπορεί να γίνει μια γυναίκα, αρκεί να το θέλει. Μια σειρά που θα σε γοητεύσει με τις ερμηνείες των ηθοποιών και ίσως σε εκνευρίσει όταν αντιληφθείς πόσο εύκολα θα ξεγελαστείς, κατηγορώντας κάποιον που ίσως είναι αθώος. Αν θες να κάνεις ένα σύντομο cozy marathon το Gray είναι η ιδανική επιλογή. Αν όμως ψάχνεις και άλλες προτάσεις, χωρισμένες σε κατηγορίες και θεματικές ενότητες για να βρίσκεις αμέσως αυτό που θέλεις, η ΕΟΝ On Demand είναι εδώ για εσένα. 

Υπόθεση Manhunt: Unabomber 

Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist

Νομίζω ότι πάντοτε με εντυπωσίαζαν περισσότερο οι σειρές που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία πραγματική καταδίωξη. Η αμερικάνικη δραματική σειρά «Manhunt: Unabomber» συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τον Τέντ Καζίνσκι, τον άνθρωπο που τρομοκράτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες με μια σειρά από βόμβες για περίπου δύο δεκαετίες. Υπενθυμίζω δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όντως συνέβη πίσω στη δεκαετία του ‘80. Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει ανάμεσα σε FBI και Unabomber, με απρόσμενες αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικές στιγμές. Η σειρά ρίχνει φως σε διλήμματα και δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, σκιαγραφώντας ταυτόχρονα το ψυχολογικό προφίλ ενός τρομοκράτη. Δύο σεζόν στις οποίες ξετυλίγεται η ιδιαίτερη προσωπικότητα και σκέψη ενός βομβιστή διάνοιας, φέρνοντάς μας σε επαφή με την τεχνολογία και τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε για την ανίχνευσή του.

Στιγμές τρόμου στο Chapelwaite 

Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist

Και επειδή υπάρχουν εκείνες οι νύχτες που δεν μπορείς να κοιμηθείς με τίποτα, τι καλύτερο από μία σεζόν τρόμου και αγωνίας; Μη ειρωνικά, αφού θα μείνεις ξύπνιος τουλάχιστον ας δεις κάτι διαφορετικό, ιδίως όταν βασίζεται σε διήγημα του Stephen King. Το Chapelwaite είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά, με τους Peter και Jason Filardi να μας ταξιδεύουν στο 1850. Πρωταγωνιστής ο Τσαρλς Μπουν, ο καπετάνιος που προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του μετά τον θάνατο της συζύγου του, επιστρέφοντας στην πραγματικότητα της μικρής πόλης. Πόσο τρομακτική μπορεί να γίνει άραγε η επαρχία Preacher's Corners; Τι είναι αυτό που στοιχειώνει την οικογένεια του Τσαρλς Μπουν; Δεν κάνω spoiler. Βάλε με την παρέα ΕΟΝ On Demand και ανακαλύψτε το. 

Ανακαλύπτουμε την ανανεωμένη υπηρεσία της Nova και προσθέτουμε καινούριες σειρές στη watchlist

Οι επιλογές μας για χαλαρές νύχτες ήταν λίγο σκοτεινές, αλλά χάρη στην ανανεωμένη ΕΟΝ On Demand, μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, έχοντας πλέον περισσότερους τρόπους εύρεσης περιεχομένου. Πώς; Εύκολα, γρήγορα και απλά, καθώς οι σειρές είναι χωρισμένες ανά είδος. Κωμωδία, δράμα, ρομαντισμός ό,τι και αν ψάχνεις είναι εκεί. Και επειδή αξίζεις το καλύτερο, γιατί στο τέλος της ημέρας ο main character είσαι εσύ, η ΕΟΝ On Demand σου προτείνει όλα όσα ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σου, για μία ξεχωριστή και προσωποποιημένη εμπειρία. Κάτσε χαλαρός και cool στον καναπέ, ανακάλυψε τη νέα σου τηλεοπτική παρέα και η Nova θα βάζει το επόμενο επεισόδιο απευθείας για εσένα. You are the one!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ