TV + Series

Το «Law & Order» συνεχίζεται για 25η σεζόν

Στις 18 Ιανουαρίου θα προβληθεί το νέο επεισόδιο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το «Law & Order» συνεχίζεται για 25η σεζόν

Law & Order: Special Victims Unit - Το επιτυχημένο αστυνομικό δράμα θα συνεχιστεί κλείνοντας 26 χρόνια στις μικρές οθόνες

H σειρά «Law & Order: Special Victims Unit» του Dick Wolf θα συνεχιστεί για 25η σεζόν και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση στις 18 Ιανουαρίου. Το NBC ανακοίνωσε ότι η σειρά θα προβληθεί μέσα στο 2024 αλλά ορισμένοι χαρακτήρες δεν θα επιστρέψουν. Η σεζόν καθυστέρησε λόγω των απεργιών των σεναριογράφων.

Το βασικό καστ, συμπεριλαμβανομένων των Mariska Hargitay και του Ice-T, θα παραμείνει ίδιο: η Hargitay και ο Ice-T θεωρούνται πια μια από τους πιο σταθερούς ηθοποιούς σε τηλεοπτική σειρά• η αστυνομικός Olivia Benson θαμπώνει τη μικρή οθόνη από το 1999. Η ανανέωση της σειράς δεν προκάλεσε έκπληξη: το «Law & Order: Special Victims Unit» να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αστυνομικά δράματα και συνεχίζει να προσελκύει τεράστιο κοινό ακόμα και στις επαναλήψεις. Στη νέα σεζόν η Kelli Giddish θα επιστρέψει ως Amanda Rollins, αλλά όχι η Molly Burnett, που υποδυόταν την Grace Muncy: η Muncy είχε έρθει από το Μπρονξ για να ενισχύσει την ομάδα της Benson και στο τέλος της 24ης σεζόν πήρε προαγωγή. Ο Christopher Meloni, ο Peter Scanavino και ο Octavio Pisano θα πλαισιώσουν τη Mariska Hargitay.

Ένα από τα ελκυστικά στοιχεία της σειράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι guest stars: ανάμεσά τους, ο Bradley Cooper, η Cynthia Nixon, ο Robin Williams, ο Alec Baldwin, ο Milo Ventimiglia, η Amanda Seyfried, η παλαίμαχη Carol Burnett, η Jennifer Love Hewitt, η Angela Lansbury (ως μητέρα ενός κατά συρροήν βιαστή σε έναν από τους τελευταίους της ρόλους), η Patricia Arquette (καταπληκτική στον ρόλο μιας πόρνης)και η Whoopi Goldberg. Στη σειρά εμφανίστηκε ακόμα και ο κωμικός Jerry Lewis στον δραματικό ρόλο ενός αστέγου, καθώς και η γνωστή τενίστρια Serena Williams.

Το «Law & Order: Special Victims Unit» έχει αποσπάσει άριστες κριτικές για την εικονογράφηση των σεξουαλικών εγκλημάτων στη Νέα Υόρκη, για τη φυλετική πολυμορφία, καθώς και τη δίκαιη και ισορροπημένη παρουσίαση της ζωής του κοινωνικού περιθωρίου. Ως εκ τούτου, θεωρείται ότι έχει συμβάλει στην αλλαγή των ηθών του αμερικανικού κοινού και της αντίληψής του για την κακοποίηση των γυναικών και τον βιασμό.

The Wait Is Over for Law & Order | NBC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ