TV + Series

House of Dragon: Κυκλοφόρησε το teaser trailer της 2ης σεζόν

Θα το δούμε στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρχεται ο 2ος κύκλος του House of Dragon
© Facebook/House of Dragon

Ο πόλεμος μεταξύ των «Blacks» και των «Greens» για τον θρόνο αναμένεται να γίνει ακόμα πιο βίαιος στη δεύτερη σεζόν του House of Dragon

Επιστρέφει το καλοκαίρι του 2024 το «House of the Dragon», με το teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν να βγαίνει στη δημοσιότητα σήμερα.

Μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του prequel του «Game of Thrones», ο πόλεμος μεταξύ των «Blacks» και των «Greens» για τον θρόνο αναμένεται να γίνει ακόμα πιο βίαιος.

Φυσικά, για άλλη μια φορά το ατού στη μάχη μεταξύ των δύο στρατοπέδων της Rhaenyra Targaryen και της Alicent Hightower είναι οι δράκοι που έχει στη διάθεσή της η κάθε πλευρά.

«Δεν υπάρχει πόλεμος τόσο μισητός για τους θεούς όσο ένας πόλεμος μεταξύ συγγενών. Και κανένας πόλεμος τόσο αιματηρός όσο ένας πόλεμος μεταξύ δράκων», προειδοποιεί η Rhaenys τη Rhaenyra στο teaser trailer.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η Rhaenyra εμφανίζεται με σημάδια από εγκαύματα στο πρόσωπο, καταρρίπτοντας τη θεωρία ότι οι Targaryen έχουν αντοχή στη φωτιά.

Δείτε το teaser trailer:

House of the Dragon | Official Season 2 Teaser

SUMMER 2024. #HOTDS2

Posted by House of the Dragon on Saturday, December 2, 2023

Ήδη, είχαμε πάρει μια «γεύση» από τον δεύτερο κύκλο με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των δύο πρωταγωνιστριών Emma D'Arcy και Olivia Cooke.

Tomorrow. The first look at #HOTDS2 is coming with fire and blood. #HOTDnaCCXP

Posted by House of the Dragon on Friday, December 1, 2023

Παράλληλα, αναμένεται να επιστρέψουν οι γνωστοί ηθοποιοί από τον πρώτο κύκλο, όπως οι Matt Smith, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban και άλλοι.

Φυσικά, θα δούμε και νέα πρόσωπα, καθώς ο αγαπημένος από το «Game of Thrones» Οίκος Stark θα κάνει την εμφάνισή του. Ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες είναι οι Tom Taylor ως Lord Cregan Stark, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ