TV + Series

Michele Morrone: Διαγνώστηκα με ήπιας μορφής διπολική διαταραχή

Ο Iταλός σταρ μίλησε για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Michele Morrone
© Instagram/Michele Morrone

Μικέλε Μορόνε: Η διπολική διαταραχή και η ενασχόληση με το τραγούδι

Αφού έβαλε «φωτιά» στο Madwalk 2023, o Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone) περιέγραψε πώς έγινε τραγουδιστής «κατά λάθος», ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Μάλιστα, όπως είπε στην ΕΡΤ, η διάγνωση με την ήπιας μορφής διπολική διαταραχή τον βοήθησε στη δημιουργία του νέου άλμπουμ του.

«Δημιούργησα αυτό το άλμπουμ φέτος, αφού ανακάλυψα ότι έχω ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας. Διαγνώστηκα με ήπιας μορφής διπολική διαταραχή, δηλαδή κυκλοθυμία. Έχουμε στο μυαλό μας ότι τα άτομα που πάσχουν από διπολική διαταραχή, έχουν δύο προσωπικότητες. Αλλά δεν είναι έτσι. Αυτή η διαταραχή με βοήθησε πολύ να δημιουργήσω αυτό το άλμπουμ», σημείωσε.

Michele Morrone: «Έγινα τραγουδιστής κατά λάθος»

Για το πώς ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Ιταλός σταρ του Netflix είπε: «Βασικά, έγινα τραγουδιστής κατά λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Μια μέρα είπα στον σκηνοθέτη ότι μου αρέσει να γράφω μουσική, να δημιουργώ τραγούδια. Ενθουσιάστηκε με αυτό και αποφάσισε να βάλει 3-4 τραγούδια στο soundtrack της ταινίας (365 ημέρες)».

«Έτσι έγινα τραγουδιστής κατά λάθος. Ωστόσο, προτιμώ να γυρίζω ταινίες. Είμαι γεννημένος ηθοποιός και αυτό είναι το αληθινό πάθος μου. Η μουσική είναι το χόμπι μου. Κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι εξιτάρει το γυναικείο κοινό, τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχε περιέργεια για εμένα. Αλλά είμαι ένας συνηθισμένος άνδρας που έπαιξε έναν ρόλο».

Kαι κατέληξε λέγοντας: «Νομίζουν ότι είμαι ο χαρακτήρας που υποδύομαι, αλλά δεν είμαι. Με πλησιάζουν… Δεν μ’ αρέσει να με ακουμπάνε άγνωστοι, για παράδειγμα, όπως σε πολλούς ανθρώπους πιστεύω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx5849koi4k9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ