TV + Series

Η Κόρτνει Κοξ αναβίωσε μια επική σκηνή με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» - Ο περίφημος χορός της γαλoπούλας

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram για την Ημέρα των Ευχαριστιών

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κόρτνει Κοξ αναβίωσε μια επική σκηνή με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» - Ο περίφημος χορός της γαλoπούλας
Η Κόρτνει Κοξ αναβίωσε μια επική σκηνή με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» - Ο περίφημος χορός της γαλoπούλας © Instagram/Courteney cox

Μάθιου Πέρι: Η Κόρτνει Κοξ αναβίωσε μια επική σκηνή - Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram για την Ημέρα των Ευχαριστιών 

Η Κόρτνει Κοξ αναβίωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μια από τις πιο επικές και αστείες σκηνές με τον Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια», για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Λίγες μέρες μετά το «αντίο» της στον τηλεοπτικό της σύζυγο, η «Μόνικα» ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο αναβίωσε το διάσημο χορό της γαλοπούλας.

«Ελπίζω να σας κάνει χαρούμενους αυτό το βίντεο» το οποίο συνοδεύει με το τραγούδι τίτλων της διάσημης σειράς.

Αφορμή για αυτό το βίντεο αποτέλεσε, πως πολλοί χρήστες από το διαδίκτυο, λόγω της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, της έστελναν αυτό το στιγμιότυπο από τα «Φιλαράκια». Γιατί ως είθισται αυτή τη μέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γαλοπούλα αποτελεί το κύριο γεύμα που δε λείπει σχεδόν από κανένα σπίτι.

Η ανάρτηση της Κόρτνει Κοξ

Το στιγμιότυπο στη σειρά «Τα Φιλαράκια»

Σε ένα από τα επεισόδια για την Ημέρα των Ευχαριστιών στσ σειρά, η «Μόνικα» φοράει μια γαλοπούλα στο κεφάλι της με γυαλιά ηλίου και καπέλο και χορεύει για τον «Τσάντλερ», προκειμένου να τον κάνει να γελάσει. Ο ίδιος όμως με τα πολλά ξεσπάσει σε γέλια και της λέει πως «Δείχνεις πολύ όμορφη, σ' αγαπάω». Η «Μόνικα» σαστίζει γιατί ήταν η πρώτη φορά που ο Μάθιου Πέρι ως «Τσάντλερ» της το έλεγε και μετά προσπαθούσε να το καλύψει λέγοντας πως δεν είπε τίποτα.

Δείτε το απόσπασμα

Monica Has A Turkey On Her Head  | Friends

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ