TV + Series

«Αυτό που οι καρδιές μας ράγισαν»: Οι δημιουργοί του «Friends» αποχαιρετούν με συγκινητικά λόγια τον Μάθιου Πέρι

Ραγίζει καρδιές η δήλωση των συνδημιουργών και του παραγωγού της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Matthew Perry
© Facebook/Friends

Οι δημιουργοί του «Friends», Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν, γράφουν για τον απρόσμενο θάνατο του Μάθιου Πέρι

Συγκινούν οι δημιουργοί της σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends») για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), τον οποίο -όπως λένε- ακόμα δεν μπορούν να τον πιστέψουν.

Σε δήλωσή τους στο Deadline οι δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς Μάρτα Κάουφμαν (Marta Kauffman) και Ντέιβιντ Κρέιν (David Crane), όπως επίσης και ο παραγωγός και ενίοτε σκηνοθέτης Κέβιν Μπράιτ (Kevin Bright), θυμούνται πώς ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ και έκανε τον χαρακτήρα δικό του.

«Θα θυμόμαστε για πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που [ο Μάθιου Πέρι] έφερνε σε κάθε του στιγμή - όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στη ζωή του», λένε οι δημιουργοί και ο παραγωγός της δημοφιλούς σειράς.

Μάλιστα, κλείνουν την ανακοίνωσή τους στο στιλ των τίτλων των επεισοδίων των «Friends»: «Αυτό είναι πραγματικά "Αυτό που οι καρδιές μας ράγισαν"».

Ολόκληρη η συγκινητική δήλωση:

Είμαστε συγκλονισμένοι και βαθύτατα θλιμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι νιώθουμε ευλογημένοι που τον είχαμε στη ζωή μας.

Ήταν ένα λαμπρό ταλέντο. Είναι κλισέ να λέμε ότι ένας ηθοποιός κάνει έναν ρόλο δικό του, αλλά στην περίπτωση του Μάθιου, δεν υπάρχουν πιο αληθινά λόγια. Από την ημέρα που τον ακούσαμε για πρώτη φορά να ενσαρκώνει το ρόλο του Chandler Bing, δεν υπήρχε άλλος για εμάς. Θα τιμούμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έδινε σε κάθε στιγμή - όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή. Ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο. Πέρα από αυτό, ήταν ο πιο γλυκός, με μια δοτική και ανιδιοτελή καρδιά.

Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του. Αυτό είναι πραγματικά "Aυτό που οι καρδιές μας ράγισαν".

Οι συνδημιουργοί των «Friends» Marta Kauffman & David Crane και ο παραγωγός Kevin Bright

Πώς αποχαιρέτησαν τον Μάθιου Πέρι NBC και Warner Bros

Η Warner Bros Television Group, η οποία παρήγαγε τα «Φιλαράκια» για ολόκληρη την κυκλοφορία τους από το 1994 έως το 2004, δήλωσε: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι. Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα προικισμένος ηθοποιός και ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας της Warner Bros Television Group. Η επίδραση της κωμικής ιδιοφυΐας του έγινε αισθητή σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα παραμείνει στις καρδιές τόσων πολλών. Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

Το NBC, το δίκτυο που μετέδωσε τα «Φιλαράκια», είπε: «Έφερε τόση χαρά σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τον τέλειο κωμικό συγχρονισμό του και την κουραστική εξυπνάδα του. Η κληρονομιά του θα ζήσει σε αμέτρητες γενιές».

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο X, ανέφερε: «Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα αληθινό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».

Διαβάστε ακόμη → Μάθιου Πέρι: Ο ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ