TV + Series

«Είμαι έτοιμη να πω ευχαριστώ και αντίο» - Γιατί η Μίλι Μπόμπι Μπράουν δεν λυπάται που τελειώνει το Stranger Things

Έτοιμη για το επόμενο βήμα της καριέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν
Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν © EPA/Neil Hall

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Γιατί δεν λυπάται ιδιαίτερα που τελειώνει το Stranger Things - Έτοιμη για το επόμενο βήμα της καριέρας της

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) είπε στο περιοδικό Glamour (σε μια συνέντευξη που δόθηκε πριν από την έναρξη της απεργίας του SAG-AFTRA) ότι δεν θα λυπηθεί για το τέλος του «Stranger Things», που πρόκειται να γυρίσει την πέμπτη και τελευταία σεζόν του, μόλις λυθεί η απεργία.

«Όταν είσαι έτοιμος, λες "Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό. Ας αντιμετωπίσουμε την τελευταία σεζόν. Ας φύγουμε από εδώ"», είπε η Μπράουν. «Τα γυρίσματα για το "Stranger Things" παίρνουν πολύ χρόνο και δεν μπορώ να ασχοληθώ με ιστορίες με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω, "Ευχαριστώ και αντίο"».

Η Μπράουν σημείωσε ότι ο ρόλος της στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνω καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας: «Όταν τελειώσει, θα συνεχίσω να βλέπω τους ανθρώπους που συνυπήρξαμε στη σειρά».

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε η Μπράουν. «Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου, είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανθίσω και νιώθω ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασα, αλλά είναι καιρός να στείλω το δικό μου μήνυμα και να ζήσω τη ζωή μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ