TV + Series

Darren Kent: Πέθανε ο ηθοποιός του «Game of Thrones»

Ήταν μόλις 39 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή του Darren Kent στο Game of Thrones
Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή του Darren Kent στο Game of Thrones

Darren Kent: O ηθοποιός πάλευε με την οστεοπόρωση και την αρθρίτιδα, σε συνδυασμό με μια δερματική πάθηση

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Darren Kent σε ηλικία 39 ετών, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τους ρόλους του σε αγαπημένες σειρές όπως το «EastEnders» και το «Game of Thrones», αλλά και την πρόσφατη κινηματογραγική επιτυχία «Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves».

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο του, Carey Dodd Associates, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Χ (πρώην Twitter) την Τρίτη.

H αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή, αλλά ο ηθοποιός πάλευε με την οστεοπόρωση και την αρθρίτιδα, σε συνδυασμό με μια δερματική πάθηση.

«Με βαθιά θλίψη πρέπει να σας πούμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Darren Kent απεβίωσε ειρηνικά την Παρασκευή», έγραψε το πρακτορείο. «Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του [ήταν] στο πλευρό του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. RIP φίλε μου».

«Ο Darren δεν ήταν απλά ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, αλλά και ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα την τιμή να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και ευχαρίστηση να είμαι μέρος του ταξιδιού του», συμπλήρωσε ο ατζέντης του στο Instagram.

Ποιος ήταν ο Darren Kent

Ο Kent γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Έσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου και φοίτησε στην ακαδημία τεχνών Italia Conti, από όπου αποφοίτησε το 2007. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ως ηθοποιός ήταν στην ταινία τρόμου «Mirrors» του 2008.

Έγινε διάσημος από τη συμμετοχή σε ένα επεισόδιο του «Game of Thrones» ως βοσκός που επιχείρησε να δηλητηριάσει την Daenerys.

Πιο πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία του 2023 «Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves».

Ο Darren Kent είχε συμμετάσχει σε πολλές ακόμα ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Snow White and the Huntsman», «Marshal’s Law», «Bloody Cuts», «The Frankenstein Chronicles», «Blood Drive», «Les Misérables», «Green Fingers», «Happy Hours», «Love Without Walls» και «Birds Sorrow».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ