TV + Series

Ο Κίλιαν Μέρφι απαντά για την εμφάνισή του σε ομοφοβικό προεκλογικό βίντεο του ΝτεΣάντις

Εμφανίστηκαν πλάνα του ως «Thomas Shelby»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κίλιαν Μέρφι απαντά για την εμφάνισή του σε ομοφοβικό προεκλογικό βίντεο του ΝτεΣάντις

Κίλιαν Μέρφι: Η απάντηση για την εμφάνισή του σε ομοφοβικό προεκλογικό βίντεο του ΝτεΣάντις - Εμφανίστηκαν πλάνα του ως «Thomas Shelby»

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Ron DeSantis δημοσιεύθηκε ένα αρκετά ομοφοβικό βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα από τον χαρακτήρα του Κίλιαν Μέρφι στο "Peaky Blinders". Το γεγονός οδήγησε την ομάδα πίσω από το βρετανικό αστυνομικό δράμα να καταγγείλει το βίντεο, προσθέτοντας ότι τα πλάνα της σειράς «αποκτήθηκαν χωρίς επίσημη άδεια».

Το βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στο Twitter, καταφέρεται εναντίον του αντίπαλου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές του 2024, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποσχέθηκε να «προστατεύσει τους LGBTQ πολίτες μας». Το βίντεο ειρωνεύεται επίσης τον Τραμπ επειδή υπερασπίστηκε το δικαίωμα της Κέιτλιν Τζένερ να επιλέξει το δικό της μπάνιο και επέτρεψε σε τρανσέξουαλ γυναίκες να συμμετάσχουν στα καλλιστεία Μις Υφήλιος που διοργάνωσε.

Ένα καρέ, που παρεμβάλλεται ανάμεσα σε μια εικόνα ενός άνδρα bodybuilder και ένα κλιπ του Κρίστιαν Μπέιλ στην ταινία "American Psycho", δείχνει τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Φλόριντα να φοράει γυαλιά ηλίου πάνω από τον τίτλο: «Ο DeSantis υπογράφει την "πιο ακραία λίστα αντι-τρανς νόμων στη σύγχρονη ιστορία"». Μαζί με άλλες εικόνες ανδρών, υπάρχουν και δύο αποσπάσματα του χαρακτήρα του Κίλιαν Μέρφι στο "Peaky Blinders", του Τόμας Σέλμπι.

«Δεν υποστηρίζουμε, ούτε εγκρίνουμε το περιεχόμενο του βίντεο και αποδοκιμάζουμε έντονα τη χρήση των σκηνών με αυτόν τον τρόπο», έγραψε ο Μέρφι σε κοινή δήλωση με τον δημιουργό του "Peaky Blinders" Steven Knight, την Caryn Mandabach Productions, Tiger Aspect Productions και Banijay Rights.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ