TV + Series

«Τα Πνεύματα του Ινισέριν»: Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

Ένα ιρλανδικό γουέστερν στην Ιρλανδία του 1923

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Τα Πνεύματα του Ινισέριν»
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

«Τα Πνεύματα του Ινισέριν»: Η υποψήφια για Όσκαρ ταινία της Searchlight Pictures διαθέσιμη στο Disney+.

Μετά από 9 υποψηφιότητες Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και 10 υποψηφιότητες στα Βραβεία BAFTA κερδίζοντας 4 από αυτά (Καλύτερου Β' Γυναικείου Ρόλου, Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας), η ταινία της Searchlight Pictures, «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» είναι διαθέσιμη από τις 12 Απριλίου στο Disney+.

Τα Πνεύματα του Ινισέριν | Disney+ Greece

«Τα Πνεύματα του Ινισέριν» - Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» διαδραματίζεται σε ένα απομακρυσμένο νησί στη δυτική ακτή της Ιρλανδίας και ακολουθεί τους μακροχρόνιους φίλους Πάντρικ (Colin Farrell, υποψήφιος για Όσκαρ και Βραβείο BAFTA) και Κολμ (Brendan Gleeson, υποψήφιος για Όσκαρ και Βραβείο BAFTA), οι οποίοι βρίσκονται σε αδιέξοδο, όταν ο Κολμ βάζει απροσδόκητα τέλος στη φιλία τους. Εμβρόντητος ο Πάντρικ, με τη βοήθεια της αδελφής του Σιοβάν (Kerry Condon, υποψήφια για Όσκαρ και βραβευμένη με BAFTA) και του προβληματικού νεαρού νησιώτη Ντόμινικ (Barry Keoghan, υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με BAFTA), προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους, αρνούμενος να δεχτεί το όχι ως απάντηση. Οι επανειλημμένες προσπάθειες του Πάντρικ ενισχύουν την αποφασιστικότητα του πρώην φίλου του και όταν ο Κολμ στέλνει ένα απελπισμένο τελεσίγραφο, τα γεγονότα κλιμακώνονται γρήγορα, με συγκλονιστικές συνέπειες.

«Τα Πνεύματα του Ινισέριν»: Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

Σχετικά με το Disney+

Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για ταινίες και σειρές Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic, μαζί με τους The Simpsons και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Η direct-to-consumer streaming υπηρεσία, Disney+ από τη The Walt Disney Company, προσφέρει έναν συνεχώς εμπλουτιζόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου, που περιλαμβάνει ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές live action, σειρές κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ και περιεχόμενο μικρού μήκους. Με αποκλειστική πρόσβαση στη μακρόχρονη ιστορία ασυναγώνιστης κινηματογραφικής και τηλεοπτικής ψυχαγωγίας της Disney, το Disney+ αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για τις νεότερες κυκλοφορίες των The Walt Disney Studios. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ