TV + Series

Πιάσε καναπέ και ποπκορν

Τα comeback και οι νέες σειρές των FOX και FOX Life

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
ΤΕΥΧΟΣ 501
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79454-177689.jpg

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των «σίριαλ κίλερ», που δεν το έχουν σε τίποτα να κλειστούν στο σπίτι και να «σκοτώσουν» έναν ολόκληρο κύκλο της αγαπημένης τους σειράς. Αρχίζουν οι νέες σεζόν και οι μανιακοί με τις σειρές αμπαρώνουμε πόρτες και παράθυρα, εξαφανιζόμαστε συγκεκριμένες ώρες κάθε εβδομάδα, γράφουμε οργισμένα στάτους στο fb για τις ανεπιθύμητες εξελίξεις και πλουτίζουμε τα ντελίβερι. Τα κανάλια FOX και FOX Life έχουν βαλθεί να μας καταστρέψουν, αφού θα προβάλλουν τα πιο δυναμικά comeback αλλά και περισσότερες από 20 νέες παραγωγές.

Κλέφτες & αστυνόμοι

Όλοι έχουμε κρυμμένο μέσα μας έναν Σέρλοκ Χολμς γι’ αυτό βλέπουμε τουλάχιστον μια σειρά δράσης-επίλυσης μυστηρίων-εξιχνίασης εγκλημάτων. Έτσι εξηγούνται οι 10 κύκλοι «Criminal Minds», οι 7 «Castle», οι 4 «Homeland» και γιατί κοιτάς το διπλανό σου στο λεωφορείο καχύποπτα. Το αστυνομικό δαιμόνιο πουλάει, η αίσθηση ότι εισχωρείς στα «άδυτα» των μυστικών υπηρεσιών ιντριγκάρει και η ανακάλυψη του ενόχου πριν το φινάλε τονώνει τον εγωισμό μας. Ξεχωρίζουμε το «White Collar» (και τον «ασχημούλη» Μπόμερ) και το «Elementary», το σύγχρονο Σέρλοκ που παραμένει δαιμόνιος και εκκεντρικός αλλά παρουσιάζεται πιο ρεαλιστικός. Από τις νέες παραγωγές, στο «Gang Related» θα παρακολουθήσουμε τις μάχες ανάμεσα σε συμμορίες και εκπροσώπους του νόμου. Ενδιαφέρον σενάριο, πολλά υποσχόμενος Ραμόν Ροντρίγκεζ, έξτρα δράση.

image

Elementary © CBS

image

Gang Related © TCFTD

image

White Collar © TCFTD


Για γέλια και για κλάματα

Το παρεΐστικο αρέσει πολύ (βλ. «Φιλαράκια»). Κλασικές ατάκες, καυστικά σχόλια, ξεκαρδιστικά περιστατικά και ερωτικά μπερδέματα για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Αυτά θέλουμε, οπότε φέτος θα λιώσουμε στο «How I Met Your Mother» με τον Τεντ να ψάχνει τη γυναίκα της ζωής του, ενώ το περιστατικό του ανανά παραμένει μυστήριο. Θα γελάμε με την Τζες και τους περίεργους συγκάτοικούς της στο «New Girl», και φυσικά το «Modern Family» μας θυμίζει την τρέλα της δικής μας οικογένειας. Σημειώστε το «Friends With Better Lives» στα incoming γιατί όλοι έχουμε φίλους που ζηλεύουμε τις ζωές τους και το «The Crazy Ones», την τελευταία σειρά του εμβληματικού Ρόμπιν Γουίλιαμς, όπου θα τον δούμε ως γκουρού της διαφήμισης με απρόβλεπτη συμπεριφορά και ανορθόδοξες μεθόδους.

image

The Crazy Ones © TCFTD

image

New Girl © TCFTD


Ζόμπια & μάγισσες

Ζόμπι, μάγισσες, βρικόλακες, πνεύματα, λυκάνθρωποι, υπεράνθρωποι, λασπάνθρωποι και οτιδήποτε υπερφυσικό είναι viral. Το διάσημο «American Horror Story» επιστρέφει με το «Freak Show» και την Τζέσικα Λανγκ ως Γερμανίδα που διοικεί ένα από τα τελευταία freakshows της Αμερικής τη δεκαετία του ’50. Η πρεμιέρα του «The Walking Dead», μετά το ευτυχές reunion, μας προετοίμασε για μια συναρπαστική σεζόν. Από την άλλη, η Έμμα στο «Once Upon a Time» έφερε νέες φασαρίες στο Στόριμπρουκ και το «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» μπαίνει στον... πάγο. Τουλάχιστον βλέπουμε περισσότερο κούκλο Κάπτεν Χουκ. Αν είστε γενικά φαν της μαγείας, ετοιμαστείτε γιατί έρχονται το «Salem» και το «Witches of East End». Εμείς πάντως ψηφίζουμε «Sleepy Hollow». Εντάξει δεν παίζει ο Τζόνι Ντεπ, αλλά η εμφάνιση του ακέφαλου καβαλάρη στο σήμερα και μάλιστα ως ένας από τους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

image

American Horror Story: Freak Show © TCFTD

image

The Walking Dead © AMC

image

Once Upon a Time © ABC Studios Irresistible TV

image

Salem © TCFTD

image

Sleepy Hollow © TCFTD


Βγαλμένα από τη ζωή

Ερωτικά τρίγωνα, ίντριγκες, μυστικά, σκάνδαλα, λυκοφιλίες, συνωμοσίες. Όλες γνωρίσαμε κάποια στιγμή έναν McDreamy για τον οποίο πέσαμε στα πατώματα. Γι’ αυτό συμπάσχουμε με το «Grey’s Anatomy» κι ας μη μένουμε στο Σιάτλ, κι ας μην είμαστε χειρούργοι. Κι ας μην ξεφυτρώνουν ετεροθαλείς αδελφές κάθε τρεις κύκλους. Όσο για το «The Americans», που εξιστορεί τη ζωή ενός ζευγαριού Ρώσων μυστικών πρακτόρων στην Αμερική τη δεκαετία του ’80, μοιάζει υπερβολικό αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Το «Revenge» ορκίστηκα να μη το ξαναδώ, αλλά το είδα και συγχύστηκα περισσότερο με τη Βικτόρια. Ευτυχώς που θα μάθουμε στο «Scandal» τι έγινε με την Κέρι και τον Τζέικ που το έσκασαν μαζί. Και μιλώντας για σκάνδαλα, σημειώνουμε την Αναλίς Κίτινγκ στο «How To Get Away With Murder», τη νέα σειρά της Shonda Rimes (βλ. «Grey’s Anatomy», «Scandal»), γιατί προβλέπεται «ύποπτα» ενδιαφέρουσα.

image

The Americans © TCFTD

image

Grey's Anatomy © ABC Studios Irresistible TV

image

How To Get Away With Murder © ABC Studios Irresistible TV


FOX (www.fox-greece.gr)

Homeland 4 - Δευτέρα στις 21.30 (αμέσως μετά την Αμερική)

Criminal Minds 10 - Παρασκευή στις 21.30

White Collar 5 - Έρχεται το 2015

Elementary 3 - Έρχεται το 2015

How I Met Your Mother 1-8 - Καθημερινά στις 20.40 (διπλό επεισόδιο)

American Horror Story: Freak Show - Πρεμιέρα 16/11, Κυριακή στις 23.15

The Walking Dead 5 - Δευτέρα στις 22.30 (αμέσως μετά την Αμερική)

Sleepy Hollow - Παρασκευή στις 21.30

The Americans 2 - Έρχεται το 2015 (ο 1ος κύκλος προβάλλεται ξανά από 16/12 στις 23.10)

Gang Related - Πέμπτη στις 21.30

FOX Life (www.foxlifetv.gr)

Castle 1-6 - Καθημερινά στις 22.40 (ο 7ος κύκλος το 2015)

New Girl 1-3 - Καθημερινά στις 19.20 (ο 4ος κύκλος το 2015)

Modern Family 1-5 - Καθημερινά στις 19.45 (ο 5ος κύκλος το 2015)

Friends With Better Lives - Πρεμιέρα 4/11 και Τρίτη στις 21.25

The Crazy Ones - Τρίτη στις 21.00

Once Upon a Time 4 - Πρεμιέρα 5/11

Salem - Έρχεται το 2015

Witches of East End - Έρχεται το 2015

Grey’s Anatomy 11 - Τετάρτη στις 21.00

Revenge - Πρεμιέρα στις 15/12, Δευτέρα στις 21.50

Scandal - Πέμπτη στις 21.00

How to get away with murder - Πρεμιέρα στις 4/12, Πέμπτη στις 21.50

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ