TV + Series

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός και πρώην παίκτης του NFL Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε

Είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από το «Orange is the New Black»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε
O Mπραντ Χένκε © Michael Tran/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Μπραντ Χένκε: Πέθανε ο τηλεοπτικός ηθοποιός και πρώην αθλητής

O Αμερικανός ηθοποιός και πρώην παίκτης του NFL, Μπραντ Γουίλιαμ Χένκε, o οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός ως «Desi Piscatella» από την αμερικανική δραματική σειρά «Orange Is The New Black», πέθανε στον ύπνο του, την Τρίτη 29/11, σε ηλικία 56 ετών.

Ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, σύμφωνα με εκπρόσωπό του, αλλά τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Μιλώντας στο TMZ η μάνατζερ του, δήλωσε: «Ο Μπραντ ήταν πολύ ταλαντούχος ηθοποιός. Οι σκέψεις μας είναι στη σύζυγό και την οικογένειά του».

Ο Xένκε είχε δηλώσει για τον ρόλο στο Out το 2016: «Αισθάνομαι τιμή. Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι τόσο μεγάλο κομπλιμέντο. Ποιος δεν θα ήθελε οι άνθρωποι να τον βρίσκουν ελκυστικό; Ο Piscatella είναι κάπως κακός χαρακτήρας από ορισμένες απόψεις, αλλά η ανταπόκριση που έχω λάβει είναι ότι τους αρέσει το γεγονός ότι είναι αληθινός».

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Columbus της Νεμπράσκα και μεγάλωσε στο Littleton του Κολοράντο. Έπαιξε κολεγιακό ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και επιλέχθηκε από τους New York Giants το 1989, πριν παίξει ως αμυντικός για τους Denver Broncos, μεταξύ άλλων στο Super Bowl XXIV του 1990 εναντίον του νικητή εκείνης της χρονιάς, San Francisco 49ers.

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα το 1994 λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ασχοληθεί με την προπονητική αλλά βρήκε νέα καριέρα στην υποκριτική.

Ο πιο πρόσφατος τηλεοπτικός του ρόλος ήταν σε ένα επεισόδιο του Απριλίου 2022 της σειράς «Law & Order: SVU» στο οποίο υποδύθηκε έναν αστυνομικό διοικητή. Η πλούσια καριέρα του αριθμεί συνολικά περισσότερους από 100 τίτλους υποκριτικής, με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όπως «The Stand», «MacGyver», «Sneaky Pete», «CSI: Miami», «Dexter». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ