TV + Series

Ύμνοι της κριτικής για το ντοκιμαντέρ «Planet Sex» και τον οργασμό της Κάρα Ντελεβίν

H σκηνή με την σφυρίχτρα που «κλέβει την παράσταση»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρα Ντελεβίν
H Kάρα Ντελεβίν © Arnold Jerocki/Getty Image

«Planet Sex»: Οι αποθεωτικές κριτικές για το ντοκιμαντέρ σεξ με τον Κάρα Ντελεβίν 

Διθυραμβικές είναι οι κριτικές για το «Planet Sex» την σειρά ντοκιμαντέρ που αφορά το σεξ και πρωταγωνιστεί το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

«Σε αντίθεση με τα περισσότερα ντοκιμαντέρ για το θέμα του σεξ -ιδιαίτερα από τη γυναικεία οπτική γωνία- το Planet Sex καταφέρνει να μην είναι ενοχλητικό και ακόμη πιο αξιοθαύμαστα κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να λάβει υπόψη τις διαφορετικές πολιτισμικές προκαταλήψεις, τις κοινωνικές απαγορεύσεις και τις νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Guardian. 

Κάθε επεισόδιο καλύπτει πολλά θέματα χωρίς να είναι πολύ βιαστικό. Το πρώτο αφορά το «χάσμα οργασμού» - το γεγονός ότι το 95% των στρέιτ ανδρών τελειώνουν κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μόλις το 65% των γυναικών συντρόφων τους.  

«Το Planet Sex είναι πολύ καλύτερο από το ξέφρενο, ανατριχιαστικό πανηγύρι αμηχανίας για το οποίο είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου. Είναι πραγματικά πολύ καλό! Και η Cara D είναι πραγματικά πολύ καλή», σημειώνει η κριτικός της εφημερίδας.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή του οργασμού της Ντελεβίν όπου της έχουν δώσειμια σφυρίχτρα για να φυσήξει όταν ολοκληρώνει. «Πρέπει να έχω πάντα αυτή τη σφυρίχτρα!» λέει η ίδια.  Η Ντελεβίν έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά τον οργασμό, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις του στη χημεία του σώματός της. Έτσι μαθαίνουμε ότι η Ντελεβίν ανήκει στο ποσοστίο των ανθρώπων που παράγουν ενδοκανιβινοειδή - ναι, την κάνναβη του οργανισμού - όταν ολοκληρώνουν.

Η Κάρα Ντελεβίν – που αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual- δήλωσε ότι αυτές οι σε βάθος σεξουαλικές εμπειρίες την ανάγκασαν να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και σε ορισμένες περιπτώσεις, την έκαναν να συνειδητοποιήσει τη σεξουαλική της άγνοια.

«Στη ζωή μου, είχα σίγουρα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή», λέει σε άλλο σημείο και συνεχίζει εξηγώντας πως το το σεμινάριο αυνανισμού την έβγαλε ακόμη και «σεμνότυφη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC Three (@bbcthree)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ