TV + Series

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την τρίτη σεζόν του «And Just Like That»

Η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει με το... περιστέρι της

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ © Getty Images/Ideal Image

And Just Like That: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κάρι Μπράντσο του «Sex and The City» και του spin off «And Just Like That»  έδωσε μια πρώτη γεύση, του τι θα πρέπει να περιμένουν οι θαυμαστές από τον ρόλο και όπως φαίνεται θα φορέσει μερικά από τα πιο εξεζητημένα αξεσουάρ της.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το HBO Max στις 21 Αυγούστου επιβαιβέωσε ότι η επερχόμενη σεζόν του spin-off του Sex and the City αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο. Παρόλο που δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις για το τι μας επιφυλλάσει η νέα σεζόν, γνωρίζουμε ότι ο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς είναι πια χήρα, αφού στο πρώτο επεισόδιο της περασμένης σεζόν είδαμε τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου «Mr Big» μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η δεύτερη σεζόν της κωμωδίας «And Just Like That» του HBO Max είναι επίσημα σε εξέλιξη​ και η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι το cast δουλεύει σκληρά σε μια ανάρτηση της που έκανε στις 21 Σεπτεμβρίου και δείχνει ένα σενάριο που γράφει "And Just Like That... Επεισόδιο 201", ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: "@justlikethatmax Μόνο τόσο πολύ. Προς το παρόν. X, SJ".

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ