TV + Series

Τι να δω σήμερα: Το «Dopesick» υπόσχεται να σας εθίσει

Είδαμε όλη την πρώτη σεζόν της σειράς στο Disney+

fotini-alevra.jpg
Φωτεινή Αλευρά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ροζάριο Ντόσον στο «Dopesick» του Ντάνι Στρονγκ
Η Ροζάριο Ντόσον στο «Dopesick» του Ντάνι Στρονγκ

Τι Να Δω Σήμερα: «Dopesick» του Ντάνι Στρονγκ - Η Φωτεινή Αλευρά διαλέγει τη σειρά της ημέρας.

Και αφού είδαμε και είδατε τα πιο ηχηρά και ισχυρά σουξέ της Disney+, η οποία αφίχθηκε στις οθόνες μας, μόλις ενάμιση μήνα πριν, όπως το «Obi-Wan Kenobi» και το «Rise» φυσικά, τώρα έχετε όλη την άνεση να ανακαλύψετε τις κρυμμένες απολαύσεις, σε αυτόν τον πληθωρικό και γεμάτο εκπλήξεις κατάλογο. Μιλάμε για εκπλήξεις, αφού με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις για παράδειγμα, μπόλικο Γουές Άντερσον, λίγο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, Σίντνεϊ Λιούμετ, αλλά και Γιώργο Λάνθιμο. Εμείς μετά από μια περιήγηση στις άπειρες σειρές της πλατφόρμας, κολλήσαμε με εκείνη, που και μόνο από τον τίτλο, υπόσχεται να σε εθίσει. Σήμερα βλέπουμε τη σειρά «Dopesick» του Ντάνι Στρονγκ.

Dopesick Official Trailer | Hulu

Βιρτζίνια, τέλη δεκαετίας του ’90. Η Μπέτσι (Κέιτλιν Ντέβερ) εργάζεται στο τοπικό ορυχείο, όταν μετά από έναν τραυματισμό, ο γιατρός της Σαμ (Μάικλ Κίτον), της συνταγογραφεί το νέο παυσίπονο OxyContin, της εταιρίας Purdue Pharma, μετά από επίσκεψη στο γραφείο του, ενός από τους δεκάδες εκπροσώπους πωλήσεών της, Μπίλι (Γουίλ Πούλτερ), με την ψεύτικη (όπως αποδεικνύεται) υπόσχεση πως το οπιούχο φάρμακο, δεν προκαλεί εθισμό στους χρήστες.

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Μπεθ Μέισι, το «Dopesick» είναι ένα συναρπαστικό δράμα, για την αληθινή ιστορία της χειρότερης επιδημίας ναρκωτικών στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προκλήθηκε από την πανίσχυρη φαρμακευτική εταιρία της οικογένειας Sackler, βάζοντας σε ρίσκο την υγεία, και καταστρέφοντας τις ζωές εκατομμυρίων ασθενών σε όλη τη χώρα. Οκτώ εκπαιδευτικά επεισόδια, με ένα πολύ δυνατό καστ (αγαπάμε με πάθος τον Μάικλ Στούλμπαργκ και δεν το κρύβουμε), πειστική πλοκή και ολοκληρωμένους χαρακτήρες, τα οποία προκαλούν την υψηλή συναισθηματική εμπλοκή του θεατή. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στο Disney+, αυτή τη στιγμή.

«Dopesick» του Ντάνι Στρονγκ

Η σειρά «Dopesick» είναι διαθέσιμη στο Disney+.

Dopesick
Η.Π.Α., 2021, Έγχρωμη
Τηλεοπτική Μίνι Σειρά / Δράμα, 492’
Δημιουργός: Ντάνι Στρονγκ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κίτον, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Μάικλ Στούλμπαργκ, Ροζάριο Ντόσον, Γουίλ Πούλτερ, Κέιτλιν Ντέβερ, Φιλίππα Σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ