TV + Series

Lord of the Rings: Νέο μεγάλο τρέιλερ για το Rings of Power

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rings of Power
© Amazon Prime Video / Youtube

Lord of the Rings: Ένα νέο μεγάλο τρέιλερ για το «Rings of Power» του Amazon Prime βγήκε στη δημοσιότητα από την Comic Con του Σαν Ντιέγκο.

Δεν είναι ψέμα, πως μεγάλο πλήθος κόσμου περιμένει τη νέα σειρά του Amazon Prime, «Lord of the Rings: Rings of Power». Η μεγάλη παραγωγή της πλατφόρμας σχετικά με την ιστορία του θρυλικού φρανσάιζ «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» έχει μαζέψει πάνω της όλο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πριν από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο στο κοινό ένα νέο έντονο τρίλεπτο τρέιλερ από την Comic Con, που λαμβάνει χώρα στο Σαν Ντιέγκο και υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Trailer (English)

Δεν πέρασε ούτε μάι εβδομάδα από το teaser, που έβγαλε στη δημοσιότητα το Amazon Prime σχετικά με τη σειρά. Στις νέες διαθέσιμες σκηνές, μπορούμε να εξακριβώσουμε μερικά κομμάτια της ιστορίας. Η Lady Galandriel, η οποία θα έχει και συμμετοχή στο βασική story, φαίνεται να στέκεται δίπλα σε μερικά κράνη πολεμιστών, δείχνοντας έτσι τις μεγάλες απώλειες, που προξένησε ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τις δυνάμεις του κακού. Δεν έχουν γίνει αναφορές για τον βασικό κακό της σεζόν, όμως οι φίλοι του κόσμου, που είναι πλασμένος από τον Τόλκιν, ξέρουν ήδη πως πρόκειται για τον Morgoth και τον μέντορά του Saouron.

Είναι ακόμα άγνωστος, για το ποιος θα ενσαρκώσει τον Saouron και στο τρέιλερ, μπορεί κάποιος να δει μόνο τα χέρια του, όμως ο χαρακτήρας του βρίσκεται σε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας. Η επανεμφάνιση που τραβάει την προσοχή όμως είναι εκείνη του Balrog. Η τελευταία φορά που είδαμε τον φλογερό δαίμονα ήταν στην πρώτη ταινία του φρανσάιζ Η συντροφιά του Δαχτυλιδιού και στα Ορυχεία της Moria. Στο τρέιλερ φαίνεται η γέννηση ενός νέου Balrog από ένα φλογερό φύλο.

Η σειρά Rings of Power αποτελεί prequel της ιστορίας, που έχει παρουσιαστεί στο κοινό μέσα από τις τρεις ταινίες του φρανσάιζ και θα φέρει στην οθόνη για πρώτη φορά τη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης από τις ιστορίες του Τόλκιν. Χιλιάδες χρόνια πριν τα τεκταινόμενα του The Hobbit και Lord of the Rings η σειρά φέρνει νέους και παλιους χαρακτήρες σε μία μεγάλη περιπέτεια. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ