TV + Series

Επιστρέφει με νέα σεζόν το «Black Mirror»

Δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας στο Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
black-mirror1.jpg

Ετοιμάζεται η νέα σεζόν του «Black Mirror» χωρίς όμως να έχει κλείσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας στο Netflix.

Τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του «Black Mirror» στο Netflix, η παραγωγή της σειράς φαίνεται πως ετοιμάζει το νέο κύκλο επεισοδίων της, παρά το γεγονός πως ο δημιουργός της σειράς, Τσάρλι Μπρούκερ, είχε δηλώσει πως ο κόσμος είναι ήδη αρκετά ζοφερός για να μπορέσει να υποδεχθεί μια ακόμα σεζόν του «Black Mirror».

Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, η έκτη σεζόν ετοιμάζεται ήδη σύμφωνα με το Variety με τη σειρά να βρίσκεται στην διαδικασία του κάστινγκ. Ως τώρα, πάντως, οι λεπτομέρειες για τα σενάρια των επεισοδίων είναι επτασφράγιστο μυστικό, αλλά πηγές αναφέρουν πως η έκτη σεζόν θα έχει περισσότερα επεισόδια από εκείνη της πέμπτης τα οποία μάλιστα θα είναι πιο κινηματογραφικά και πιο μεγάλα σε κλίμακα.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως ο ίδιος ο Μπρούκερ, μετά και την τελευταία σεζόν της σειρά, κυκλοφόρησε στο Netflix, κατά την περίοδο της πανδημίας, το «Death to 2020» και ένα χρόνο μετά το «Death to 2021», μια ανασκόπηση της κάθε χρονιάς σε μορφή mockumentary, ενώ πιο πριν είχε βγάλει και το interactive επεισόδιο – φτιάξε την δική του περιπέτεια -- με τίτλο «Bandersnatch».

Τέλος, να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία εξόδου της έκτης σεζόν του «Black Mirror».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ