TV + Series

Στη δημοσιότητα νέο εκτενές τρέιλερ του House of the Dragon

Το πρίκουελ του Game of Thrones έχει δημιουργήσει μεγάλη προσμονή στους φίλους της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2021-01-25-2-960x600-1-960x600.jpg

Το πρώτο εκτενές τρέιλερ του πρίκουελ του Game of Thrones, House of the Dragon, κυκλοφόρησε από την HBO.

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε ακόμα ένα αλλά το πρώτο εκτενές τρέιλερ του πρίκουελ του Game of Thrones, House of the Dragon.

 

House of the Dragon | Official Teaser Trailer | HBO Max

 

Το spinoff prequel διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τον πόλεμο για τον «Σιδερένιο Θρόνο» στην επική σειρά φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» («A Song of Ice and Fire») του Μάρτιν, στην οποία βασίστηκε το «Game of Thrones».

Το «House of the Dragon» εξιστορεί την άνοδο του Οίκου των Ταργκάριεν στην εξουσία στα Επτά Βασίλεια του Γουέστερος. «Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι εσωτερικό…», το είχε χαρακτηρίσει ο Μάρτιν στο ιστολόγιό του «Not a Blog».

Το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου και αποτελεί μια μεγάλη πρωτοβουλία για το HBO, το οποίο ελπίζει να έχει μερική από τη μαγεία του «Game of Thrones». 

«Νομίζω ότι σεβαστήκαμε την πρωτότυπη σειρά. Το “House of the Dragon” έχει τον δικό του τόνο που θα εξελιχθεί και θα αναδυθεί κατά τη διάρκεια της σειράς. Αλλά πρώτα, είναι σημαντικό να σεβαστούμε και να αποτίσουμε φόρο τιμής στην πρωτότυπη σειρά, η οποία ήταν πρωτοποριακή. Στεκόμαστε στους “ώμους” εκείνου του σόου και είμαστε εδώ εξαιτίας αυτού. Οπότε το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε το “Game of Thrones” όσο πιο πολύ μπορούμε και να προσπαθήσουμε να το συμπληρώσουμε παρά να το επαναφεύρουμε. Και ήμουν μέρος του GoT, οπότε αισθάνομαι ότι αυτή η διαδικασία ήταν χρήσιμη. Δεν θέλω να αλλάξω τα πάντα, μου αρέσει η μορφή της πρωτότυπης σειράς (…) αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε διαφορετικό συνεργείο, διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικό ύφος. Ελπίζω (οι θεατές) να το δουν ως κάτι ξεχωριστό και να το απολαύσουν γι’αυτό που είναι. Θα είμαστε τυχεροί αν πλησιάσουμε ποτέ την πρωτότυπη σειρά», επεσήμανε ο δημιουργός της σειράς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY